Horváth Tamás esküvője: Andika tegnap meseszép menyasszony volt a Maldív-szigeteken
Horváth Tamás újra feleségül vette élete párját, Andikát, akivel ráadásul egy nem mindennapi helyszínen fogadtak örök hűséget ismét.

horvath-tamas cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Horváth Tamás mindössze 29 éves, de már komoly sikereket ért el mint énekes, dalszerző és zenész. Ő nyerte például a Sztárban Sztár ötödik évadát, és neki köszönhetjük többek között a Meggyfa című slágert is. 

A sztár a magánéletben szintén nagyon szerencsés, élete szerelmével, Péterfi Andival immár tíz éve alkotnak egy párt, és nagyon boldogok együtt. Ezért döntöttek úgy, hogy ötödik házassági évfordulójuk alkalmából újra kimondják a boldogító igent. 

Horváth Tamás esküvője

Horváth Tamás és felesége, a gyönyörű Andika a napokban a Maldív-szigetekre utaztak, és itt erősítették meg egymásnak tett fogadalmukat egy újabb, gyönyörű esküvői ceremónia keretein belül. 

 “10 éve együtt ebből a fele már házasságban. Megjártunk csúcsokat és mélységeket. 5 éve ezen a napon, ezen a szigeten mondtunk igent erre a szövetségre, azóta napról-napra csak erősödik az iránta érzett szerelmem. 10 év szép kerek szám, ezért most újra feleségül veszem” - írta az énekes az Instagram-oldalán egy nappal a szertartás előtt. 

Andika fantasztikusan szép menyasszony volt, hosszú szoknyás, extra mély dekoltázsú ruhát viselt, ami nagyon jól állt neki. A haját kiengedve hagyta, csak egy kis hajfonatot készített, és virágot, valamint fátylat tűzött bele. Cipőre persze nem volt szüksége, napszemüvegre annál inkább. 

Nem hétköznapi történet az övék: Horváth Tamás csak 12 éves volt, amikor kiszúrta magának a nála hét évvel idősebb Andikát. A nő akkor még férjnél volt, a kisfiát pedig babakocsiban tolta. Évekkel később, a sztár húszéves kora körül szerettek egymásba.

Andika akkoriban egy kávézóban dolgozott, Horváth Tamás pedig mindennap bejárt hozzá. Annyira szerette volna felkelteni a nő figyelmét, hogy mindig nagyon feltűnően viselkedett. Ezzel azonban kezdetben éppen az ellenkező hatást érte el. 

 - Meg kell mondjam, eleinte egyáltalán nem volt szimpatikus, feltűnően viselkedett, fel akarta hívni magára a figyelmet, sokat hangoskodott. Úgy viselkedett, mint minden húszéves fiatal férfi, nálam viszont pont az ellenkező hatást érte el, csak azért sem figyeltem rá - mesélte két évvel ezelőtt a Best magazinnak Andika.

Egy napon a nő arra lett figyelmes, hogy a máskor harsány, hangos fiú teljesen csöndben üldögél. Kiderült, akkor hunyt el az édesanyja. Megvigasztalta, amennyire tudta, majd elindult egy beszélgetés, ezzel pedig egy gyönyörű szerelmi történet. 

- Idővel észrevettem, hogy odavan értem. Részemről barátságnak indult a kapcsolat, közben magamnak sem mertem bevallani, hogy halálosan beleszerettem - emlékezett vissza a feleség.

Magyar sztáresküvők 2021-ben

Az elmúlt egy évben sok volt az olyan magyar sztárpár, akik hosszú együttélés után kötötték össze az életüket. Rékasi Károly és Pikali Gerda kilenc együtt töltött év után döntöttek úgy 2021 augusztusában, hogy férjjé és feleséggé válnak. Titkos esküvőjük helyszínéül a budai Vár egy ódon épületek között megbújó házasságkötő termét választották. Képes összeállításunkban megnézheted, hazai sztárjaink közül kik esküdtek egymásnak örök hűséget 2021-ben.

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük