Rába Tímea három gyermekével egy fotón: a legidősebb már egy unokával is megajándékozta

Rába Tímea nagyfia, Márk már családos ember, lánya, Nina gyönyörű fiatal nő, legkisebb gyermeke, Noel pedig helyes kamasz.

rába-tímea-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gyerekként mindenki eltöpreng azon, vajon mi lesz belőle, amikor felnő. A lányok esetében általában erre a kérdésre a legnépszerűbb válaszok közé az énekesnő, modell vagy a színésznő tartozik. Rába Tímea azonban nem a reflektorfényre vágyott elsősorban, már kislányként is arról álmodott, hogy egyszer édesanya lehessen.

A Miss Hungary egykori udvarhölgyének beteljesült a kívánsága, irigylésre méltóan szép családot tudhat a magáénak. Első házasságából egy nagyfia született, a 27 éves Márk, második férjét, Tóbiás József országgyűlési képviselőt pedig két gyermekkel, a 19 éves Ninával és a 14 esztendős Noellel ajándékozta meg.

Rába Tímea három gyermekével egy fotón

Nem véletlen, hogy már kiskorától kezdve a családi idillről ábrándozott, három testvérével összetartó családban cseperedett fel, és az otthonról hozott mintát szerette volna továbbvinni.

- Ha visszagondolok, semmit sem csinálnék másként, maximum vállalnék még egy-két gyermeket. Én úgy vállaltam ezt a feladatot, amit az anyaság jelent, hogy minden fontos pillanatban ott legyek az életükben. Így aztán soha nem hagytam ki egyetlen fellépést, versenyt, évzárót, semmit - mesélte a Story magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Nagyfia révén a nagyszülői lét örömeit is ismeri. Márk egy négyéves lurkó, Nicos édesapja, aki a nagymamája szerint külsőleg és személyiségileg is az apjára ütött. Az 51 éves híresség mára elfogadta, hogy Márk a saját útját járja, és önálló életet él, ám amikor bejelentette, elköltözik otthonról, az rosszul érintette.

rába tímea 1
Fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

- Nem azért, mert kirepült a családi fészekből, hiszen erre minden szülőnek fel kell készülnie, hanem mert minden annyira gyorsan történt. Nem számítottunk rá. A legjobbat szerettem volna a fiamnak, és örültem volna, ha nem hoz ilyen hirtelen döntést, de elfogadtam, hogy nem vagyunk egyformák, és ő egy másik utat szeretne járni.

Geszler Dorottya lánya

Geszler Dorottya mindössze 19 éves volt, amikor harmadik helyezett lett az 1989-es Miss Hungary szépségkirálynő-választáson, és a közönségdíjat is elnyerte. Az ötvenévesen is gyönyörű sztártól lánya jó géneket örökölt: Laura is ugyanolyan gyönyörű, mint híres édesanyja. Tavaly diplomázott a madridi egyetemen, ahol nemzetközi kapcsolatok és közgazdaságtan szakon folytatott tanulmányokat. 

Cover-fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

Ezt is szeretjük