Rába Tímea gyönyörű volt a Reggeliben: sokáig betegsége miatt nem tudott lefogyni

Rába Tímea YouTube-csatornát indít, amin a betegségeivel is foglakozik.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rába Tímea és családja 2018-ban költözött családjával Tenerifére, hogy a legkisebb gyermeke, a 2008-ban született Noel kruppbetegségére gyógyhatással legyen a tengeri levegő. 

Mint sok más emberét, az ő terveiket is felülírta a világjárvány: miután 2020 nyarán hazalátogattak, úgy döntöttek, bár nagyon jól érezték magukat a Kanári-szigeteken, egyelőre nem költöznek vissza

Rába Tímea betegségei

Rába Tímea az RTL Klub Reggeli című műsorában azt mondta, nem tudja, végleges-e a hazaköltözés, ezt a szót nem használja azok után, hogy a pandémia alatt megtapasztalta, az élet felülír minden elképzelést.

Magyarországra visszatérve sok terve van, a legfontosabb az, hogy Noelt és Ninát segítse újra beilleszkedni itthon. Az előbbinek júniusban vizsgáznia kellett az 5. és 6. osztályos magyar nyelv és irodalom tananyagból, utóbbi intenzív spanyol nyelvtanfolyamra jár, mert ebből a nyelvből készül nyelvvizsgát szerezni. 

raba-timea-fia
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Modellkedik, most egy vendéglátóhelyen is dolgozik, reggel kilenctől délután egyig spanyol nyelvtanfolyamon van. Eléggé húzósak most neki is a napjai. Nekem Noellel van közös tervem: az, hogy csinál nekem egy YouTube-csatornát. Ez egy régi vágyam volt, csak aztán valamiért mindig kimaradt az életemből. Noel most már annyira otthon van a számítógépek világában, hogy ő segíti az anyukáját - osztotta meg a nézőkkel az 51 éves sztár. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Olyan dolgokról lesz, ami Rába Tímeát érdekli, foglalkoztatja, amire kíváncsi. A várhatóan két hét múlva induló YouTube-csatornáján a személyes tapasztalatairól is beszél, mert szerinte azokkal talán másoknak segíteni tud, hogy ne járjanak be olyan hosszú utat, mint ő, de vendégeket is hív. 

raba-timea1
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Ami engem például most nagyon érdekel, azok a különféle betegségek, mint a migrén, amiben érintett vagyok - volt, hogy hetekig gyógyszereken éltem -, és az inzulinrezisztencia. Az utóbbi csak nemrég derült ki. A következményeit észleltem magamon, egyáltalán nem tudtam lefogyni, de az okát nem ismertem. Már látom a fényt az alagút végén, most a saját szempontomból az a legfontosabb, hogy magamat egészségügyileg helyrerakjam. 

Rába Tímea 18 éves lánya

Szikrázó kék szem, hibátlan alak, lehengerlő kisugárzás - ez jellemezte Rába Tímea megjelenését, amikor a közönség először megpillantotta az 1991-es Miss Hungary szépségversenyen. Ugyanezek a jelzők tökéletesen illenek a lányára is, aki minden téren édesanyjára ütött.

Rába Tímea 18 éves lánya szép, mint az anyja: Ninából keresett modell lett

Rába Tímea lányának a vérében van, hogyan kell pózolni a kamera előtt.

Elolvasom
Ezt is szeretjük