Rába Tímea 18 éves lánya szép, mint az anyja: Ninából keresett modell lett

Rába Tímea lányának a vérében van, hogyan kell pózolni a kamera előtt.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szikrázó kék szem, hibátlan alak, lehengerlő kisugárzás - ez jellemezte Rába Tímea megjelenését, amikor a közönség először megpillantotta az 1991-es Miss Hungary szépségversenyen. Ugyanezek a jelzők tökéletesen illenek a lányára is, aki minden téren édesanyjára ütött.

Tóbiás Nina 2020 szeptemberében lett nagykorú, de már most ígéretes jövő áll előtte a modellszakmában, évek óta modellkedik. A szépséges lány ösztönösen tudja, hogy mozogjon a kamera előtt, hiszen gyermekkora óta megszokta, hogy fotózzák.

Rába Tímea 18 éves lánya keresett modell lett

A szépségiparban egyáltalán nem szülői nyomás hatására bontogatja a szárnyait, elmondása szerint imádja a fotózásokat. Bár sok munkája akad, a tanulmányait nem hanyagolja el, és már most biztosan tudja, hogy több lábon szeretne állni.

- Mindenképpen szeretnék menni egyetemre. Bármilyen munkalehetőség jön, azt az egyetem mellett szeretném csinálni. Semmiképp nem szeretnék halasztani - árulta el a Fókusznak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

A 18 éves lány anyja szerint nemcsak a hozzáállásával mutatja meg, milyen érett a korához képest, de a tinikre jellemző lázadás vagy bulizós korszak is teljesen kimaradt nála.

- Hihetetlen jó társaság jó humorérzékkel, tiszta szívű és őszinte. A rosszindulatnak vagy a gonoszságnak a legkisebb szikrája sem volt benne soha - áradozott Rába Tímea a lányáról.

rába-tímea-és-lánya
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Szerintem nagyon jó dolguk van velem, mert tanulok, bulizni életemben nem voltam. Azt sem tudom, hogy néz ki egy szórakozóhely. Egyszer voltam egy retró partin, akkor is a családom összes női tagjával.

rába-tímea-lánya
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Annak ellenére, hogy Nina a legnagyobb magabiztossággal pózol a divatmárkák oldalain, előfordult, hogy az Instagram torz, tökéletességet sugalló világa őt is beszippantotta.

- Nálam nagyon sokszor felborul, hogy nem tudok annyira egészségesen táplálkozni. Ha elkap a hév, vagy problémám van, mindent megvonok magamtól, és konkrétan semmit nem eszem. 

- Volt ilyen időszak, amikor ezzel a problémával nagyon komolyan küzdöttünk. Szerencsére már megoldódott, és múlt időben beszélhetünk róla. Nagyon remélem, hogy nem fog megismétlődni - vette át a szót lányától az egykori szépségkirálynő.

Liptai Claudia lánya, Panka

Liptai Claudia és Gesztesi Károly lánya gyönyörű tini lett: a 14 és fél éves Gesztesi Panka magas, karcsú lány, aki izmait és kecses mozgását a ritmikus sportgimnasztikának köszönheti, amit óvodás korában kezdett. 

Liptai Claudia lánya gyönyörű friss modellfotóin - Panka magas és karcsú tini lett

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük