Ő volt a 2009-es Miss World Hungary szépségkirálynője - Így néz ki kétgyerekes anyaként Serdült Orsi

Serdült Orsi, a Miss World Hungary 2009-es szépségkirálynőjének élete 11 év alatt sokat változott.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Serdült Orsolya lett 2009 májusában a Miss World Hungary nyertese, és az év decemberében ő képviselte Magyarországot a Miss World 2009 versenyen Dél-Afrikában, ahol a házi versenyekről sikerült elhoznia egy bronzérmet sport kategóriában.

A szépségkirálynő szerint minden nő szeretné magát megmutatni, szeretne a legszebb, a királynő lenni. 

Serdült Orsi ma már kétgyerekes édesanya

Az RTL Klub A Királynő című műsorában koronázták szépségkirálynővé, most pedig a csatorna Fókusz című műsorában mesélt arról, mennyit változott az élete az elmúlt több mint tíz év alatt.

serdult-orsi
Fotó: RTL Klub

2009-ben a csapból is ő folyt, a megválasztása után rengeteget szerepelt, még a Budapest-Bamako ralin is elindulhatott, aztán eltűnt a rivaldafényből. 

serdult-orsi-szepsegkiralyno
Fotó: RTL Klub

- Kicsit felszabadultam, de kicsit el is szomorodtam, mert egyik napról a másikra azt vetted észre, hogy átadtad a koronát, és addig folyamatosan csöngött a telefonod, hogy "Szia Orsi! Hogy vagy, Orsi! Mit csinálsz, mesélj nekünk kicsit?", majd másnap már csak azért hívnak, hogy meg tudnád-e adni Dobó Ági számát (neki adta át a koronát 2010-ben - a szerk.) - mesélte a műsorban.

A cikk az ajánló után folytatódik

A 33 éves szépség ezt követően a magánéletére koncentrált. Miután megtalálta a nagy Őt, 2016 februárjában világra hozta első gyermekét, Lilit. 

serdult-orsi-2020
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Nagyon sokáig azt mondtam, egyke gyerek lesz úgy, hogy nekem is van testvérem. Azt beszéltük, hogy bárki, aki gyereket szeretne, azt be kellene tenni egy-másfél hétre egy szimulációs játékba, hogy ilyen érzés szülőnek lenni. Biztos, hogy nem lenne ennyi gyerek meg válás sem. 

Kislánya születése után két évvel aztán mégis megszületett a második gyermeke, Bence. A két lurkó jól elvan egymással, és ma már Serdült Orsi is bátran kér segítséget, ha úgy érzi, pihenésre van szüksége. 

serdult-orsi-csaladja
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Annyi pluszt ad az életedhez, amikor odajön, és megölel, hogy "anya, szeretlek!" Elolvadsz, és azt mondod, kit érdekel, hogy nem alusszuk át az éjszakát a mai napig, vagy hogy van egy-két sírós, nyűgös nap… ezek mind eltörpülnek, amikor rád mosolyog - vallotta be az egykori szépségkirálynő.

Rába Tímea egykor és ma

Rába Tímeát 1991-ben ismerte meg az ország, amikor a Miss Hungary szépségversenyen második helyezést ért el. A zsűrit lenyűgözte egzotikus szépsége, ő azonban nem érte be ennyivel, színésznőként is kipróbálta magát, majd három gyermek édesanyjaként a családjára koncentrált. Idősebbik fia 2017-ben egy unokával is megajándékozta. Ötvenévesen is fitt és gyönyörű. Képes összeállításunkban megmutatjuk, mennyit változott az 1991-es szépségverseny óta. 

Ezt is szeretjük