Kapócs Zsóka 2001-ben szépségkirálynő volt - Így él most a 41 éves sztár

Kapócs Zsóka teljesen visszavonult a reflektorfényből, manapság civil szakmát űz.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kapócs Zsóka külseje már kislányként is elbűvölő volt, így szinte egyenes út vezetett a modellkarrier felé. 1994-ben el is kezdte képezni magát, már fotózásokat is vállalt. A nagy áttörést a 2001-es Miss World Hungary hozta meg számára, ahol a legszebbé koronázták.

A szépségversenyt követő esztendőkben bebizonyította, hogy nemcsak gyönyörű, de tehetséges is. 2006-ban műsorvezetőként debütált az RTL Klub Szombat Esti Láz című műsorában, de színésznői és énekesnői tehetségét is számtalanszor is megcsillogtatta.

Kapócs Zsóka lakberendező lett

2009-ben adta ki első lemezét, amelyen Karády Katalin-dalokat énekelt. A Budapesti Operettszínházban és a Karinthy Színházban is láthatta a közönség. 2019 decemberében a MüPa-ban még napi két előadása volt, de aztán visszaadta mindkét szerepét, mert azt érezte, már nem ugyanazt adja neki a színjátszás, mint régen. Most új szenvedélyének él amellett, hogy gyakorló anyuka.

Kisfia, Borisz 2018 márciusában látta meg a napvilágot, elsősorban neki szenteli a figyelmét, de a babázás mellett sikeres lakberendezőként dolgozik.

Már gyermekkorában szeretett játszani a tárgyakkal, sokszor azon kapta magát, hogy órák telnek el azzal, hogy játékait, bútorait rendezgeti. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

😊

Kapócs Zsóka (@kapocszsoka) által megosztott bejegyzés,

- A lakberendezésből élek, fontos, hogy legyen bevételi forrásom, hogy ne függjek senkitől. Elég hatékonyan tudok haladni. Néha azt érzem, hogy három is kevés lenne belőlem - mondta el a Hot! magazinnak.

Saját online üzletet is üzemeltet Kapocs Art Home néven, itt minimalista stílusú lakberendezési tárgyakat árul. Az impozáns lámpák, szőnyegek és egyéb dizájnelemek hatalmas népszerűségnek örvendenek.

Magyar szépségkirálynők akkor és most

A szépségkirálynők egy része tud élni a hirtelen jött ismertséggel, a nevükre évtizedek után is mindenki emlékszik, míg másoké pár év után feledésbe merül - néhányan nem is akarnak a rivaldafényben élni. Képes összeállításunkban összegyűjtöttük azokat az ismert magyar női sztárokat, akik szépségversenyt nyertek, és a mai napig mindenki ismeri őket. Nézd meg, mennyit változtak az évek során! 

Ő volt az 1991-es szépségkirálynő - Az 50 éves Bálint Antónia ennyit változott

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük