Ő volt az 1991-es szépségkirálynő - Az 50 éves Bálint Antónia ennyit változott

Magyar szépségkirálynők egykor és most.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A szépségkirálynők egy része tud élni a hirtelen jött ismertséggel, a nevükre évtizedek után is mindenki emlékszik, míg másoké pár év után feledésbe merül - néhányan nem is akarnak a rivaldafényben élni. Bálint Antónia azok közé tartozik, akiknek a nevét ma is mindenki ismeri. 

1991-ben megnyerte a Miss Hungary szépségversenyt, de aktképei miatt visszavették tőle a koronát. Hat évig pereskedett, végül bebizonyította, hogy a szerződést félrefordították. Neki adtak igazat, visszakapta címét, továbbá körülbelül harmincezer dollárnyi - körülbelül hatmillió forint - kártérítést ítélt meg neki a bíróság. 2013-ban A királynő meztelen címmel jelent meg könyve.

Számos tévécsatornán láthattuk műsorvezetőként vagy vendégként, amíg úgy nem döntött, visszavonul a rivaldafényből. Először úgy határozott, nem posztol többet 2007-ben született lányáról, Lilienről, majd ő is civil életet kezdett élni, négy évig nem szerepelt sehol. 2019 márciusában aztán kivételt tett, a TV2 Pénzt vagy éveket! című vetélkedőjében láthattuk viszont barátnőjével, Rába Tímeával. 

Képes összeállításunkban összegyűjtöttük azokat az ismert magyar női sztárokat, akik szépségversenyt nyertek, és a mai napig mindenki ismeri őket. Nézd meg, mennyit változtak az évek során! 

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük