Ő volt az 1991-es szépségkirálynő - Az 50 éves Bálint Antónia ennyit változott
Magyar szépségkirálynők egykor és most.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szépségkirálynők egy része tud élni a hirtelen jött ismertséggel, a nevükre évtizedek után is mindenki emlékszik, míg másoké pár év után feledésbe merül - néhányan nem is akarnak a rivaldafényben élni. Bálint Antónia azok közé tartozik, akiknek a nevét ma is mindenki ismeri. 

1991-ben megnyerte a Miss Hungary szépségversenyt, de aktképei miatt visszavették tőle a koronát. Hat évig pereskedett, végül bebizonyította, hogy a szerződést félrefordították. Neki adtak igazat, visszakapta címét, továbbá körülbelül harmincezer dollárnyi - körülbelül hatmillió forint - kártérítést ítélt meg neki a bíróság. 2013-ban A királynő meztelen címmel jelent meg könyve.

Számos tévécsatornán láthattuk műsorvezetőként vagy vendégként, amíg úgy nem döntött, visszavonul a rivaldafényből. Először úgy határozott, nem posztol többet 2007-ben született lányáról, Lilienről, majd ő is civil életet kezdett élni, négy évig nem szerepelt sehol. 2019 márciusában aztán kivételt tett, a TV2 Pénzt vagy éveket! című vetélkedőjében láthattuk viszont barátnőjével, Rába Tímeával. 

Képes összeállításunkban összegyűjtöttük azokat az ismert magyar női sztárokat, akik szépségversenyt nyertek, és a mai napig mindenki ismeri őket. Nézd meg, mennyit változtak az évek során! 

Ezt is szeretjük