Geszler Dorottya volt az 1989-es szépségverseny sztárja - Ennyit változott 30 év alatt

Geszler Dorottya közel az 50-hez is elképesztő formában van.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Geszler Dorottya 19 évesen, 1989-ben került a reflektorfénybe, amikor harmadik lett a Miss Hungary szépségversenyen. A barna, dús hajú szépség még ugyanebben az évben a Magyar Televíziónál kezdett dolgozni, olyan műsorokat vezetett, mint a Telemázli, A Játék határok nélkül, a Sportszombat, a Popkorong, az 1994-es Táncdalfesztivál vagy a 2007-es Miss Universe Hungary.

Az egykori szépségkirálynő és műsorvezető élete kislánya születésével gyökeresen megváltozott. 25 éves volt, amikor világra hozta Laurát, és egyre inkább visszavonult a televíziózástól, életét évek óta a sport tölti ki: pilatesoktatóként dolgozik, aquapilates-oktatóvá is kiképezte magát, illetve úgynevezett szörfdeszkás pilatesórákat is tart. Nem meglepő, hogy közel az 50-hez is bomba formában van.

Geszler Dorottya közel 30 év után is elképesztően fest.
Geszler Dorottya közel 30 év után is elképesztően fest.
Fotó: Kleb Attila/MTI, TV2/Mokka

Geszler Dorottya ma is elképesztően fiatalos

Az 1989-es Miss Hungary szépségverseny közönségdíjasának nincs is mit takargatnia, formás lábait vagy nádszálkarcsú alakját bármelyik fiatal is megirigyelheti. A szépsége mellett az egykori műsorvezetőnek azonban azzal is meg kellett küzdenie, hogy ne üresfejű cicababának titulálják az emberek.

- Természetesen van előnye annak, ha szépnek könyvelik el az embert. A minap volt egy nagyon édes sztorim: vettem egy új étkezőasztalt egy áruházban, és ott derült ki, hogy akkora csomag, hogy nem tudom elhozni. A raktáros megkérdezett egy másik vevőt, hogy hazavinné-e az én bútoromat. Rám nézett az úr és azt mondta:  annyira szép a mosolya, nagy segítség lenne, ha elvinném? És elhozta. Tehát ennek van pozitív oldala is, nem szeretnék siránkozni és panaszkodni, de ott van a túloldal is, meg kell küzdeni néha, hogy ne üresfejű cicababaként kezeljenek - vallotta be júliusban a TV2-n futó Mokkában.

 A 49 éves pilatesoktató azt is elárulta Pachmann Péternek és Takács Bencének, hogy szépsége, erős kisugárzása miatt félnek-e tőle a férfiak, vagy sem.  

- Azt gondolom, nem vagyok egy jégkirálynő típus, akihez ne lehessen hozzászólni, és akivel nem lehet kommunikálni. Nem szabad általánosítani, de nyilvánvaló, hogy az erős férfiak nem félnek, aki kevésbé erős, abban már ott van a félelem. Ezt legtöbbször egy beszélgetés alkalmával már lehet érezni - árulta el a műsorban.

Geszler Dorottya bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted, Geszler Dorottya közel az ötvenhez is milyen bombázó bikiniben. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük