Peter Srámek 8 kilót fogyott: a Mokka műsorvezetője sem hagyta szó nélkül a változást
Peter Srámek mindent megtesz azért, hogy nyáron a legjobb formáját tudja hozni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Peter Srámek februárban nagy elhatározásra jutott: egy év kihagyás után újra megrohamozta a konditermeket, és eltökélte, hogy formába lendül a nyárra. Bár a koronavírus keresztülhúzta a számításait, hiszen nem tudott eljárni edzeni az elmúlt két hónapban, az eredmények így sem maradtak el, nyolc kilótól sikerült megszabadulnia.

A sikeres fogyáshoz nem követett semmiféle szigorú diétát, és a kalóriákat sem számolta, mindössze két fő szabályt állított fel magának: száműzte a cukrot, és nem evett este kilenc után. 

Peter Srámek 8 kilós fogyása

A TV2 Mokka című műsorában számolt be arról, hogy mennyit változott az élete a karantén ideje alatt, de az adás műsorvezetői nem tudtak szó nélkül elmenni új külseje mellett. Még Istenes László is - aki korábban szigorú volt vele, és rendszeresen azzal viccelődött, hogy hiába edz, az nem is látszik rajta - megjegyezte, hogy milyen jó formában van.

peter-srámek
Fotó: TV2 Mokka

A rajongói is sorra gratuláltak neki, miután megosztotta a beszélgetést a Facebook-oldalán, többen kifejtették, hogy mennyire csodálják az eltökéltségét, hiszen szerintük az otthonlét alatt még nehezebb volt ellenállni a csábító falatoknak, mint máskor.

A 26 éves sztár nagyon büszke arra, hogy kitartó volt. Ő egyébként leginkább az arcán veszi észre, hogy vékonyabb, mint a régebbi fotóin. Azonban még esze ágában sincs felhagyni a teste formálásával, most, hogy újra kinyitottak az edzőtermek, heti négy alkalommal sportol.

Schmuck Andor 20 kilós fogyása

Schmuck Andor három hónap alatt látványosan lefogyott, eddig összesen húsz kilótól szabadult meg. A politikus, aki szeptemberben lesz kereken ötvenéves, egy januári rutinvizsgálat után döntötte el, hogy változtat az életmódján.

Ezt is szeretjük