A Megasztár után 123 kilóra hízott - Az énekes tíz év alatt elképesztően megváltozott
Gáspár Laci mackós külseje már a múlté, tökéletessé edzette testét.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Lacit 2003 őszén, a Megasztár című tehetségkutatóban ismerte meg az ország. Az énekesre a versenyt követő években felszaladt jó pár pluszkiló, volt, hogy a súlya a 123 kilót is elérte. 

Az X-Faktor zsűritagjának sörpocakja már a múlté, egy deka zsír sincs a testén. Az izmos alakot szigorú diétával és kőkemény edzéssel érte el. Rajongói csak ámulnak és bámulnak a látványos eredmények láttán.

Gáspár Laci 36 kilót fogyott

Gáspár Laci 2019 decemberében mutatta meg Instagram-oldalán, honnan hová jutott el. Rajongói elárasztották dicséretekkel. Valaki csak annyit írt, hogy „Minden lehetséges”, míg mások kifejtették, mennyire motiváló az aranytorkú énekes átalakulása. 

"Nagy respect és példakép vagy sok ember számára, ezért jó, hogy ezt az oldalad is megmutatod, hogy inspiráld az embereket. Én köszönöm, és a szlogenemmel élve: "Nincs lehetetlen csak tehetetlen" - írta egy lelkes hozzászóló.

Az énekes maga is megosztotta őszinte gondolatait az útról, amit bejárt.

"123 vs. 87kg! 30 vs.40 évesen! Nem fogom azt mondani, hogy könnyű volt az út, azt sem írom a kép mellé, hogy hat, vagy kilenc hónap eredménye ez, mert az hazugság lenne! Ez négy éven keresztül, melyből az utóbbi kettő, évet már személyi edzővel lassan, de biztosan haladva, havi vérkép alapján összeállított edzésterv és étrend mellett napi 2-2,5 óra kemény edzés eredménye!" - írta a poszt alatt, majd így folytatta:

"Volt, hogy semmi sem látszott hónapokig, volt, hogy aludni alig volt időm, mert hajnal egykor értem haza a forgatásokról és már hajnal ötkor keltem, hogy hattól már fogjam a vasat a teremben! Volt, hogy pizzával, hamburgerrel álmodtam, olyan éhes voltam! De kitűztem egy célt és csak arra figyeltem! Én erre büszke vagyok és mivel ennyit küzdöttem érte, vigyázni is fogok rá! Boldog vagyok!"

A Romantic énekesnőjének fogyása

Az elmúlt másfél évben 60 kilótól szabadult meg Kunovics Katinka. Legújabb képein még rajongói is alig ismerik meg.

Ezt is szeretjük