Polyák Lilla férje 1,5 év alatt ennyire megváltozott - Előtte-utána fotót posztolt
Gömöri András Máté vallomást tett követőinek: súlyproblémákkal küzdött.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gömöri András Máté 2012-ben debütált az Operettszínház színpadán, rengeteg filmben és sorozatban is viszontláthattuk. Remekel a különböző testépítő versenyeken is: 2019 júniusában a Naturál Testépítő Nemzeti Bajnokságról tért haza aranyéremmel a nyakában.

Polyák Lilla férjének Instagram-oldalát elnézve nem is csoda, hogy győzedelmeskedett, hiszen hihetetlen formában van. Hatalmas izomtömeget épített magára az utóbbi másfél évben. Nem is hinnénk képei láttán, hogy nem mindig nézett ki úgy, mint egy görög félisten, nem olyan régen még súlyfelesleggel küzdött.

Gömöri András Máté átalakulása

A soha nem látott fotómontázs mellett vallomást is tett arról, hogy milyen nehéz volt elérnie jelenlegi formáját.

A poszt alatt azt írta, hogy bizony nála sem ment egyik napról a másikra a változás, és sokáig az a típus volt, akin felülkerekedtek a kifogások.

"Ezt az 'előtte' fotót nem szoktam mutogatni, de az igazsághoz hozzátartozik. Én is küzdök azzal, hogy hízékony vagyok. Viszont így a 'hasznos tömeg' is könnyebben jön. Mindennek van előnyös oldala, csak találd meg" - írta a képe alatt.

A versenytáplálkozást rendkívül szigorúan veszi, de amikor véget ér a felkészülési időszak, előfordul, hogy ő is elengedi magát. Polyák Lillával éppen egy szálkásítókúra közepén ismerték meg egymást, így a színésznő teljesen kiakadt, amikor rájött, párja alapból milyen étvággyal rendelkezik.

- Addig kizárólag lazacot és csirkét ettem, de amikor véget ért a felkészülés, megkértem Lillát, hogy csináljon valami tésztaételt. Összedobta az ételt, erre megkérdeztem, hogy nem pirítana-e hozzá egy kis kenyeret. Ezen teljesen kiakadt - mesélte a Nyugi! Köztünk marad című műsorban.

Magyar sztárok látványos fogyásai

Az egyik legnépszerűbb hazai séfet, Buday Pétert, aki 2003-tól 2007-ig a TV2 Stahl konyhája - Majd a Buday! című műsor állandó sztárszakácsa volt, még hatalmas pocakkal ismerhették meg a nézők. Életmódváltásának köszönhetően hat év alatt ötven kilótól szabadult meg. Nem ő az egyetlen hazai sztár, aki az utóbbi években tetemes súlyfeleslegtől szabadult meg. Nézd meg a többieket - van, akire rá sem ismerni!

Ezt is szeretjük