Peller Mariann fiai már ilyen nagyok: Kornélt és Szilvesztert csak ritkán mutatja meg

Peller Mariann nagyobbik fia 2013-ban, kisebbik gyermeke 2015-ben látta meg a napvilágot.

peller-mariann-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A sztárok két nagy csoportra oszlanak, ha gyermekük képeinek posztolásáról van szó: egyesek nem bánják, ha az életük nyitott könyv a rajongók előtt, és ebbe beletartozik, hogy a gyerkőceikről is megosztanak egy-egy felvételt. Mások szigorúan elkülönítik a munkát és a magánéletet, ők úgy tartják, hiába jár a szakmájuk ismertséggel, a családi életük nem tartozik a nyilvánosságra.

Peller Mariann az utóbbi csoportba tartozik, az Instagram-oldalán szinte kizárólag olyan képeket láthatunk, amelyek a műsorvezetéshez vagy egyéb projektjeihez kapcsolódnak.

Peller Mariann fiai már ilyen nagyok

Annak ellenére, hogy igyekszik megóvni a szeretteit a rivaldafénytől, azért nem rejtegeti őket teljesen a rajongók elől. Olykor beszél a férjéről, és nagyon ritkán kisfiait is megmutatja. 

Juni Györggyel 2012-ben mondták ki a boldogító igent, egy évvel az esküvő után pedig már a szülői lét örömeit is megtapasztalhatták: 2013-ban született meg nagyobbik fiuk, Kornél, kisebbik gyermekük, Szilveszter pedig 2015-ben jött a világra. Mivel nem láthatjuk sűrűn őket, minden friss fotójuk láttán eltátjuk a szánkat azon, hogy milyen sokat nőttek.

Az RTL Klub Reggeli című műsorának háziasszonyát a szülés előtt egyáltalán nem érdekelte születendő gyermekének a neme, nem dédelgetett álmokat arról, hogy fiús vagy lányos anyuka szeretne lenni. Ma már értékeli, hogy az utóbbivá vált: szerinte kifejezetten menő, hogy a családban fiúk veszik körül.

- Van két szép szál legényem, és ha idősebb leszek, ott áll majd mellettem két 190 cm magas férfi, és a világ nagy dolgairól beszélgetünk majd. A fiús anyaság tele van kihívásokkal. Nekünk igazán határozottnak kell lennünk. Van feladat velük, bőven adnak munkát, de imádom az egészet! - mesélte a Story magazinnak 2021 szeptemberében.

Peller Mariann férje, Gyuri

Juni Györggyel 2012-ben álltak az oltár elé. A szerelmesek élete nem is lehetne idillibb, hiszen mindennapjaikat két lurkó színesíti. Idősebbik kisfiuk, Kornél 2013-ban látta meg a napvilágot, öccse pedig 2015-ben született.

Ezt is szeretjük