Peller Anna és Lukács Miki válik: 13 év után ezért döntöttek így

Peller Anna és Lukács Miki a közösségi oldalukon jelentették be, hogy elválnak.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Peller Anna és Lukács Miki válik: a megdöbbentő bejelentést ma délután tették közzé a közösségi oldalukon. 

2009. szeptember 12-én tartották az esküvőjüket, kislányuk, Annabella 2013 novemberében jött a világra. A színésznő 2020-ban beszélt arról először, hogy szeretnének második gyermeket, ám a teherbe esés nem megy könnyen. Az Életünk története című műsor egyik öregítésugrásánál is azt mondta, reméli, arra az időszakra már kétgyerekes anya lesz. 

Peller Anna és Lukács Miki válik

Peller Anna és Lukács Miki 2016-ban megnyerte a Nyerő Páros legelső évadát, a következő évadban pedig az RTL újraélesztett Reggeli című műsorának műsorvezetői lettek. Utóbbi három év után távozott.

Úgy tűnt, harmonikus házasságban élnek, de videóbejegyzésükben elárulták, az elmúlt két évben is rengeteget kellett dolgozniuk a kapcsolatukon. 

El fogunk válni, mert mindenkinek így lesz a legjobb. Nagyon szeretjük egymást, de körülbelül, mint a testvérek,

ami csodálatos, viszont ahhoz még fiatalok vagyunk, hogy így éljük le az életünket - vallotta be Peller Anna. 

- Az elmúlt két évben próbáltunk ezen túllendülni, jártunk párterápiára, sokat beszélgettünk, gondolkodtunk - vette át a szót Lukács Miki. 

- És arra jutottunk, hogy soha nem akarjuk egymást elveszíteni, és ezért azt gondoljuk, hogy ez a legjobb, amit most tehetünk - fűzte hozzá a színésznő-műsorvezető.

A cikk az ajánló után folytatódik

Azt is hozzátették, hogy a válással kapcsolatban nem szeretnének többet mondani, gyermeküket továbbra is együtt nevelik, nyaralni is járnak majd együtt. 

- Megszervezem az 50. szülinapodat majd. Meg te is az enyémet - mondta nevetve Peller Anna. 

peller-anna-lukacs-miki
Fotó: RTL/Nyerő Páros

- Jóban vagyunk, szeretjük egymást, de már nem úgy, úgyhogy elválunk. És minden rendben van. Ennyit üzenünk, nem akarunk ezzel haknizni - zárta a témát Mikike. 

Nézd meg, kik azok a sztárok, akik 2022-ben döntöttek a válás mellett!

Peller Anna húga, Peller Mariann tavaly októberben jelentette be, hogy 12 év után kilép a házasságából. Képes összeállításunkban megnézheted, kiknek a házassága ért véget az elmúlt egy évben.

Ezt is szeretjük