Peller Anna és Lukács Miki először szólaltak meg a bejelentés óta: reagáltak a kritizálóikra is

Peller Anna és Lukács Miki először léptek együtt a nyilvánosság elé azóta, hogy bejelentették, 14 év után elválnak.

pellerék-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Peller Anna és Lukács Miki március 21-én, kedden sokakat megdöbbentett: videóban jelentették be közös közösségi oldalaikon, hogy 14 év után el fognak válni.

Elárulták, két éve próbálták megmenteni a házasságukat, párterápiára is jártak, de végül úgy érezték, mindenkinek az lesz a legjobb, ha külön utakon folytatják tovább.

Peller Anna és Lukács Miki a válás után

Két nappal a bejelentés után először jelentek meg együtt a nyilvánosság előtt, közösen mentek el az Átrium Színház sajtóeseményére. A Fókuszban azt mondták, meg sem fordult a fejükben, hogy lemondják a korábban meghirdetett rendezvényt, ahol Lukács Miki készülő darabjáról beszéltek.

peller
Fotó: RTL/Fókusz

A legnagyobb harmónia tükröződött róluk, jókedvűen ugratták egymást, egyáltalán nem olyan pár benyomását keltették, mint akik válnak. Sokaknak ez már a hírt bejelentő videóban is feltűnt, azt kritizálták, milyen vidáman beszéltek egy ilyen komoly témáról.

Mi csak önmagunkat adtuk,

- Egyszer elmondtuk, amit ezzel kapcsolatban gondolunk, és ennyi. Általában vidámak vagyunk, remélem, hogy ez így is marad - fogalmazott Lukács Miki.

Hozzátette, jóban házasságuk lezárása után is jóban maradnak egymással, ezt az is bizonyítja, hogy Peller Anna ott volt vele, támogatta a színházban.

- Nagyon drukkolok neki! Nagyon fontos nekem, hogy neki sikerélménye legyen - szögezte le a színésznő.

Nézd meg, kik azok a sztárok, akik 2022-ben döntöttek a válás mellett!

Peller Anna húga, Peller Mariann tavaly októberben jelentette be, hogy 12 év után kilép a házasságából. Képes összeállításunkban megnézheted, kiknek a házassága ért véget az elmúlt egy évben.

Cover-fotó: RTL/Reggeli

Ezt is szeretjük