Peller Anna és férje már 2 éve küzdött a házasságáért: újabb részletek derültek ki

Peller Anna és Lukács Miki környezete sem tudott a házaspár problémáiról.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Peller Anna és Lukács Miki válásukról szóló bejelentése mindenkit meglepett kedd délután. Kívülről úgy tűnt, nagyon harmonikus, boldog házasságban élnek 13 és fél éve. Így volt ez akkor is, amikor tavaly ősszel Peller Mariann bejelentette, 12 év együtt töltött év után válik

A külvilágnak nem mutattak semmit a problémáikból, a kollégák és a barátok is közös oldalukra kitett videóból értesültek a válásról. 

Peller Anna válása

Peller Anna és Lukács Miki bevallásuk szerint továbbra is nagyon szeretik egymást, de úgy, mintha testvérek lennének, ahhoz pedig fiatalnak érzik magukat, hogy így éljék le az életüket. Az elmúlt két évben sokat beszélgettek, dolgoztak a házasságukon, párterápiára is jártak, de végül arra jutottak, mindenkinek az lesz a legjobb, ha elválnak. 

A színésznő-műsorvezető egyik tévés kollégája azt mesélte a Blikknek, hogy Peller Anna sokat emlegette Mikit és a lányukat, sokat beszélt a családjáról, ahogy mindig is, de egy szóval sem említette, hogy gondjaik lennének - nem is az a típus, aki szívesen beszél a nehézségekről, így meglepte a tegnapi bejelentés. 

- Ő tényleg rengeteget dolgozik: tévézés, próbák, előadások, szinkronmunkák, emellett anyaként is próbál helytállni. Hihetetlen tempót diktál, ezzel nem mindenki tud lépést tartani. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Lukács Miki egy barátja is azt nyilatkozta, a sok munka okozhatott problémákat a házasságban. 

lukacs-miki-peller-anna
Fotó: Femina/Csabai Kristóf

- Miki tudta, hogy mit vállalt, amikor összeházasodtak Annával. Ő támogató férjként segítette a feleségét, a lányukkal is ő volt otthon, és a karrierjét is a gyerekükhöz igazította. Annával viszont a sok tennivaló mellett nem volt egymásra idejük házaspárként.

Olvasd el, miért ment tönkre Szinetár Dóra első házassága!

Szinetár Dóra háromszor házasodott: első férjével 1993-ban kötötték össze az életüket. A Liszt Ferenc-díjas táncos-koreográfus Lőcsei Jenő húsz és fél évvel volt idősebb nála.

Ezt is szeretjük