Pataki Ági két férjétől is elvált: ezért szerettek ki belőle a modell szerint

Pataki Ági őszintén vallott házasságairól, és arról, miért értek véget.

pataki-agi-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pataki Ági, az első magyar szupermodell a hetvenes és nyolcvanas években megkerülhetetlen volt a hazai divatszakmában. Fabulon Áginak is nevezték, hiszen sokáig ő volt a márka reklámarca.

Csupán gimnazista volt, amikor a rendező Sándor Pál kiválasztotta őt a Szeressétek Odor Emíliát! című film egyik szerepére. Modellkarrierjét részben a véletlennek köszönhette: egyrészt egy Iparművészeti Főiskolán tanuló lány Pataki Ágit ábrázoló vizsgafotóját felfedezte a Kőbányai Gyógyszergyár PR-igazgatója, ezt követően került ki 1982-ben a Kálvin téri tűzfalra, és lett a márka arca. Másrészt tolmácsként egy dél-amerikai csoportot kísért a Rotschild Szalonba, ahol beugrott egy hiányzó manöken helyére, a jó szemű tulajdonosnő pedig felkérte modelljei közé. 

Pataki Ági válásai

Pataki Ági élete során kétszer vált el, majd 41 évesen, 1992-ben talált rá az igazira, Kovács Gáborra. A modell és harmadik férje nagyon gyorsan estek szerelembe, a megismerkedésük másnapja óta élnek együtt. Nem sokkal később került sor az esküvőre, amit titokban, farmerben, két tanú jelenlétében bonyolítottak le. Nem gondolták túl a nagy napot, a ceremónia után elsétáltak a budai piacra, és ettek egy-egy sült kolbászt. 

Pataki Ági nagyon őszintén vallott házasságairól.
Pataki Ági nagyon őszintén vallott házasságairól.
Fotó: dr. Almási Kitti - TE Döntésed

- Olyanok vagyunk, mint a tűz és a víz. Kevés dologban értünk egyet, de a legfontosabban igen. Szinte nincs olyan, amin ne tudnánk összeveszni. Ilyenkor hangosan vitázunk, még a kutyánk is elbújik, de ezeknek az összezörrenéseknek nincs mélységük - mesélte házasságától Pataki Ági 2021 tavaszán a Blikk Rúzsnak

A hetvenéves üzletasszony, producer és harmadik férje idén februárban ünnepelték a 30. házassági évfordulójukat, szeretetteljes kapcsolatuk titkait és legbensőbb érzéseit dr. Almási Kitti a TE Döntésed című műsorában fedte fel. 

- Belőlem jó páran kiszerettek már. Az összes eddigi férjem, akitől elváltam. Akitől még nem váltam el, az még nem szeretett ki, de ha kiszeret belőlem, akkor elválok. A kölcsönösség a legfontosabb, attól, hogy kiszerettek belőlem, nem áll meg az élet - mondta Pataki Ági. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Az, hogy miért nem kellettem, egyszerű kérdés:

Én nem vagyok igazán szerethető, mert nem vagyok kedves.

- Például amiért ki is lehet belőlem szeretni: én nem vagyok cuki nő. A nőt sem játszom el, a cukit sem. Erre nagyon nagy kereslet van, és nem becsülöm alá. Nagyon örülnék, ha cuki lennék, belülről, eredendően - árulta el a beszélgetés során. 

Saját bevallása szerint nem egy cuki nő.
Saját bevallása szerint nem egy cuki nő.
Fotó: dr. Almási Kitti - TE Döntésed

Hozzátette, férjével sem tud cuki lenni, de szerencsére a férfi ezt nem is igényli, képes arra koncentrálni, amit szeret a feleségében. Mindig azt érkeli, ami van, és nem azt keresi, ami nincs. 

Kovács Kati férje

Kovács Kati több mint ötvenéves pályafutása során számos dallal örvendeztette meg a közönséget. Nemcsak tehetséges, de nagyon jó ember is, kedvessége közismert. A koncertekről például addig nem megy haza, amíg az utolsó gyerek is meg nem kapta az autogramját. Munkásságáról rengeteget lehet írni, de a magánéletét megőrzi magának, csak ritkán nyilatkozik róla. A társáról is keveset tudni, pedig már 25 éve élnek nagy boldogságban. 

Kovács Kati 25 éve szeretett bele jóképű férjébe - A teniszezővel a sportpályán ismerkedett meg

Kovács Kati a tenisznek köszönheti, hogy találkozott a párjával.

Elolvasom

Cover-fotó: Dr. Almási Kitti a TE Döntésed

Ezt is szeretjük