Pataki Ági és férje 30 éves házasok: esküvői fotójuk eltér a hagyományostól
Pataki Ági és férje, Kovács Gábor harminc éve mondták ki az igent, már szülők voltak, amikor oltár elé álltak.

pataki-ági-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pataki Ági csak gimnazista volt, amikor Sándor Pál rendező kiválasztotta a Szeressétek Odor Emiliát! című filmje egyik szereplőjének. Ez volt az első lépés, amely fényes modellkarrierjéhez vezetett. 

A Kőbányai Gyógyszergyár kiválasztotta a Fabulon nevű termékcsalád arcának, onnantól kezdve Fabulon Ágiként hódította meg a kifutókat, óriásplakátokat és magazincímlapokat. A magánélete is szerencsésen alakult. 1991-ben ismerte meg Balázs Béla-díjas filmproducer férjét, Kovács Gábort.

Pataki Ági és Kovács Gábor esküvői fotója

2022. február 26-a reggelén különleges napra, a 30. házassági évfordulójukra ébredt a házaspár. A jeles eseményről a közösségi médiában is megemlékeztek, az egykori manöken egy közös képekből készült összeállítást osztott meg az Instagramon. A sorozat utolsója kereken három évtizeddel ezelőtt készült az esküvőjük napján. Lapozz a jobb oldalon található fehér nyílra kattintva, hogy lásd, hogy festettek akkor!

Nem hagyományos menyasszonyként és vőlegényként álltak oltár elé, lezser farmerben mondták ki a boldogító igent a Polgármesteri Hivatalban. Az évfordulós poszt mellett záporoztak a gratulációk, olyan hírességek is leírták jókívánságaikat, mint Rubint Réka, Ábel Anita, Tomán Szabina vagy Tornóczky Anita.

Pataki Ági és Kovács Gábor nem csak a magánéletben alkotnak összeillő párt. Együtt vezetik családi produkciós cégüket. A Filmpartners járult hozzá például az Üvegtigris-filmek sikeréhez. Sokakban él a gondolat, nem szerencsés keverni a munkát és a szerelmet, ám ők rácáfolnak erre az állításra.

- Olyan munka nincs, ami zökkenőmentes, de minden problémát közösen oldunk meg. A filmes szakma speciális, mert nem jelenti azt, hogy folyamatosan együtt kell dolgoznunk, hanem projektekre szerződünk. Akadtak nehézségek, de olyan még nem, ami megingatott volna minket abban, hogy a jövőt is közös munkával képzeljük el - mesélte Pataki Ági a Blikknek 2022 januárjában.

Szerintük a filmszakma előnye, hogy nem hagyományos időbeosztás szerint kell dolgozniuk, bármikor egymás rendelkezésére állnak, és még az irodába sem kell bemenniük. Konfliktusokat sem gerjeszt, hogy együtt dolgoznak, hiszen fontos szempont náluk, hogy csak olyan projektekre mondanak igent, amely mindkettejüknek tetszik. 

Jakupcsek Gabriella ritkán látott férje

Jakupcsek Gabriella az operatőrként dolgozó Kliegl Ádámmal hat év ismeretség után, 1999-ben áll oltár elé, frigyükből 2008-ban született meg egyetlen közös gyermekük, Emma. Mindkettejük életét a rohanás jellemzi, így szigorú szabályokat hoztak annak érdekében, hogy egymás mellett töltődhessenek fel két nagy munka között.

Cover-fotó: Femina/Rátkai Márk

Ezt is szeretjük