Pásztor Erzsi és lánya ennyire hasonlítanak: Heni örökölte az anyja mosolyát
Pásztor Erzsi lánya közel negyven évig élt Olaszországban. A művésznő minden pillanatnak örül, amit Henivel tölthet.

pásztor-erzsi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Szomszédok Szöllősy Jankája ikonikus karakter hazánk tévétörténelmében. Aranyköpései nem merültek feledésbe a sorozat 1999-es lezárása óta sem. Hála a mémgyáraknak, a fiatalabb generáció is jól ismeri Vágási Jutka nagynénjét.

Pásztor Erzsi keltette életre a megunhatatlan figurát. A Kossuth-díjas művésznő nagyon örül annak, hogy a mai napig felismerik az utcán, de van még egy ennél is nagyobb boldogság az életében.

Pásztor Erzsi lánya, Heni

Ritkán látott lánya közel negyven év után költözött vissza Magyarországra. Heni Olaszországba ment férjhez, ám válása után hazavágyott.

- Életem legnagyobb boldogsága ez. Hála a jóistennek, lekopogom, jól van, szeret itt lenni, csodálatos otthont teremtett magának. Én pedig büszke vagyok rá, hogy egyedül mindent lebonyolított - mesélte a Best magazin interjújában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az 1966-ban született Holl Heni édesanyja nyáron számolt be először arról, hogy végre maga mellett tudhatja gyermekét. Heni egy családi házat vásárolt magának, amelyet teljesen egyedül újított fel, formált a saját ízlésére. Minden munkát ő maga intézett: csiszolt, lakkozott és gyalult.

Az anya-lánya páros fotóin egyértelműen látszik, mennyire hasonlítanak egymásra: Heni örökölte Pásztor Erzsi mosolyát. Ugyanakkor nem csak a megjelenésüket illetően vannak átfedések köztük, a temperamentumuk és ízlésük is megegyezik. Emellett mindketten céltudatosak, ha a fejükbe vesznek valamit, azt tűzön-vízen át megcsinálják.

Heni unokákkal is megajándékozta az édesanyját, azonban nagykorú gyermekei nem tartottak vele. Külföldön élik felnőtt életüket. A színésznő a lapnak arról is beszélt, mit szoktak csinálni lányával, ha csennek maguknak pár órát kettesben.

- Mindig várom a vele való találkozást, na és akkor vele szívesen megyek étterembe ebédelni. Olyankor ugyanis csak egymásra figyelünk, és beszélgetünk.

A Szomszédok női szereplői egykor és most

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak az évek során a Szomszédok női főszereplői: Juli, Alma, Vágási Jutka, Julcsi és Janka néni megformálója.

Cover-fotó: MTI/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük