Pásztor Erzsi és ritkán látott lánya: Heni ennyire hasonlít a legendás színésznőre
Pásztor Erzsi lánya 35 év után hazaköltözött Magyarországra.

pásztor-erzsi-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 1987-től 1999-ig vetített Szomszédok után Pásztor Erzsi az ország Janka nénije lett. Az internetes mémgyároknak hála a fiatalabb generáció is jól ismeri a karaktert, aki jó párszor megmosolyogtatta a közönséget.

A Kossuth-díjas színésznő azonban nem annak örül a legjobban, hogy lépten-nyomon megállítják az utcán azzal, mennyire szeretik, van még valami, ami miatt boldog lehet. Ritkán látott lánya 35 év után hazaköltözött Olaszországból Magyarországra.

Pásztor Erzsi és lánya ennyire hasonlítanak

- Végre itthon az én drágám! Vett egy házat, amit az ízlésének megfelelően átalakított. El voltam ájulva a gyönyörűségtől, olyan istenieket főzött! Minden olyan paradicsomi volt! Olyan nagyon büszke vagyok rá, és olyan boldog! - áradozott a Hot! magazinnak 2021 júniusában.

Az 1966-os születésű Holl Henit nem sokszor láthatjuk híres édesanyja oldalán, ha mégis elvállal egy-egy szereplést, mindig leesik az állunk, mennyire hasonlítanak egymásra. Vonásaik ugyanolyan finomak, és tekintetük is egyformán barátságos. Ám nemcsak külső jegyeikben van átfedés, hanem habitusukban is.

- Ízlésben is hasonlítunk, és temperamentumban is. Ha valamibe belefog, addig nem nyugszik, amíg meg nem csinálja. És hát olyanokat művel, hogy elájultam: gyalul, csiszol, lakkoz! Minden ilyesmit maga készít el.

pásztor-erzsi-life
Fotó: Life Tv/Ébredj velünk!

Heni évtizedekig Olaszországban élt, de a szíve most hazaszólította. Sok megpróbáltatáson van túl, ám úgy tűnik, távol a város zajától meglelte a lelki békét.

- Egyszerűen hazavágyott. A gyerekei apjától elvált, mert egy mániákus, beteg ember: a féltékenység olyan fokán volt, ami kezelhetetlen, talán még orvosilag is. Azonban, amikor öt évvel ezelőtt a második férje meghalt, valahogy otthontalanná vált. Hazajött, aminek nagyon örültem, de azt végképp nem gondoltam volna, hogy az én városi gyerekem vidékre megy, és boldog lesz.

A Szomszédok női mellékszereplői 

A Szomszédok című sorozat főszereplőinek nevét a mai napig mindenki fújja: Mágenheimék, Vágásiék, Takácsék, valamint az unokájuk, Alma és annak későbbi férje, János. A sorozatban ugyanakkor voltak olyan karakterek is, akiket a forgatókönyvírók csak rövid ideig kívántak szerepeltetni, ám a nézők annyira megszerették őket, hogy éveken át a képernyőn maradtak.

Cover-fotó:MTI/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük