Pap Ritának és Bodnár Attilának segélyt kell kérnie - Kiderült, miért költöztek vissza Magyarországra
Pap Rita és Bodnár Attila 16 év után hazaköltözött Magyarországra.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Pap Rita és Bodnár Attila 16 évvel ezelőtt úgy döntött, Ausztriába költöznek. 2002-ben úgy érezték, parkolópályára kerültek, már nem kaptak annyi lehetőséget, és Zenevarázs című műsorukat is megszüntették.  

Két kisgyerekük érdekében úgy döntöttek, külföldön kezdenek új életet. Alsóőrben éltek a történelmi Magyarország területén, idén nyáron azonban visszatértek szülőhazájukba. Ennek okairól a Story magazinnak meséltek. 

Pap Rita és Bodnár Attila ezért költözött haza

A gyermekeik a magyar mellett németül és angolul is beszélnek, a jövőjüket biztosították. A fiuk Grazban építészmérnök, a lányuk Bécsben fotóművész. Mindketten kirepültek már a családi fészekből, a párjukkal élnek, így a 68 éves sztárpár tavaly május óta kettesben töltötte napjait. 

- Eddig mi hoztunk áldozatot értük, évekig kintről jártunk fellépni Magyarországra, de most elérkezettnek láttuk az időt, hogy magunkra gondoljunk, és hazaköltözzünk. (…)

pap-rita-bodnar-attila
Fotó: TV2/Mokka

- Az ausztriai ház ráadásul nem is a sajátunk, Bükfürdőn viszont van egy gyönyörű otthonunk, ahova visszatérhetünk, és amit olcsóbb is fenntartani. Ausztriában nagyon drága az élet, ráadásul a járvány miatt a bevételeink is megcsappantak - árulta el a hetilapnak az énekes. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Évente 60-70 fellépésük szokott lenni, de idén mindössze öt volt: kettő még a járvány előtt, három utána. 

- Így sajnos nekünk is segélyért kell folyamodnunk. A döntésünkben különösen fontos szempont volt, hogy itthon kedvezőbb a megélhetés, és biztonságosabb is, Bükfürdő tényleg a béke szigete. Szebb, nagyobb, otthonosabb a házunk, mi is elérkeztünk abba a korba, hogy megérdemeljük, itt legyünk. 

Nem csak Magyarországra tértek vissza, hanem a rivaldafénybe is: október elején a Mokkában beszéltek arról először, hogy a Zenebutik csatornán Sztárshow címmel elindult vasárnaponként jelentkező műsoruk, amelyben a kilencvenes éveket idézik meg. 

Felismered a magyar énekesnőt?

1950. szeptember 4-én, zenészcsaládba született. Képes összeállításunkban megnézheted ritkán látott, fiatalkori fotókon. Nem csoda, hogy a ’70-es években itthon és külföldön is bolondultak érte, a fiatal, gyönyörű, szőke nő hollywoodi filmsztárnak vagy az ABBA együttes szőke énekesnőjének helyére is beillett volna. 

Ezt is szeretjük