Palvin Barbara férjhez ment Magyarországon: gyönyörű esküvői ruhában kapták lencsevégre

A világhírű topmodell, Palvin Barbara szerelmével, Dylan Sprouse-szal házasodott össze Magyarországon.

Palvin Barbara esküvője
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Palvin Barbara és Dylan Sprouse, akivel már bő öt éve tart a kapcsolatuk, titokban összeházasodtak Magyarországon. A 29 éves sztárt szerelme kevesebb mint egy évvel ezelőtt jegyezte el, június közepén posztolt eljegyzési gyűrűjéről.

Már korábban lehetett tudni, hogy a világhírű magyar topmodell Magyarországon szeretné tartani az esküvőjét, azonban a lagzit teljes titoktartás közepette bonyolították le.

Palvin Barbara esküvője

Palvin Barbara gyönyörűen nézett ki a hófehér, letisztult, elegáns esküvői ruhájában, amiről képet a Bors Online olvasóriportere kattintott. A lap szerint valahol Budapest környékén tartotta meg a ceremóniát a pár. 

GettyImages-1486014817

Korábban azt nyilatkozta Palvin Barbara a VMagazine oldalán, hogy "kizárt dolog, hogy ne Magyarországon legyen az esküvő, a szüleim megölnének”, így már lehetett arra számítani, hogy a jegyespár hazánkban köti össze az életét. 

A magyar modell és az amerikai színész kapcsolata öt évvel ezelőtt kezdődött. Palvin Barbara hónapokig ellenállt a férfi ostromának, ignorálta az üzeneteit, végül mégis egymásra találtak.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A kapcsolatuk pedig új szintekre emelkedett a hétvégén, amikor a pár családja és barátaik teljes titoktartás közepette Magyarországra érkeztek, hogy részt vegyenek a nagy eseményen. A lagzi egész hétvégén tarthat.

Olvass tovább: kiderült, Palvin Barbara vagyona hány milliárd forint

Kiderült, mennyit keres Palvin Barbara havonta, és mennyi volt a vagyona a 2022-es év végére.

Kiderült, Palvin Barbara vagyona hány milliárd forint: ennyit keres a világhírű modell

Kiderült, mennyit keres Palvin Barbara havonta, és mennyi volt a vagyona a 2022-es év végére.

Elolvasom

(Képek forrása: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük