Dallos Bogi az álomszép estélyiben a gála legszebb sztárja volt - Gyönyörű ruhák 2022-ből

Képeken a legszebb estélyi ruhák hazai sztárjainkon a 2022-es évből.

Hazai sztárok legszebb ruhái 2022-ből
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2022-ben ismét gálákon, díjátadókon, vörös szőnyeges eseményeken és filmpremiereken ragyoghattak estélyi ruhákban a hazai sztárok. 

Számos televíziós show-műsorban is emlékezetes kreációkat ölthettek magukra a műsorvezetők, zsűritagok, fellépők és versenyzők. 

Hazai sztárok legszebb ruhái 2022-ből 

2022 tavaszán ismét megrendezték a Glamour-gálát, amit a meghívott hírességek ismét felszabadultan élvezhettek, ellentétben a 2020 szeptemberében megtartottal ezúttal maszkot sem kellett viselniük. A Glamour Women of the Year gála legszebb alkalmi ruháját Dallos Bogi viselte, aki az ökotudatosság jegyében megtartott rendezvényen a menyecskeruhájában jelent meg, amit a Daalarna divattervezője, Benes Anita álmodott meg.

Szerintünk ezek a hazai sztárok viselték 2022-ben a legszebb estélyi ruhákat: képes összeállításunkban összegyűjtöttük az elmúlt egy év hét gyönyörű kreációját.  

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Cover-fotó: Femina/Csabai Kristóf

Ezt is szeretjük