Kiderült, Palvin Barbara vagyona hány milliárd forint: ennyit keres a világhírű modell

Kiderült, mennyit keres Palvin Barbara havonta, és mennyi volt a vagyona a 2022-es év végére.

palvin-barbara-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Palvin Barbara 13 éves kora óta modellkedik, még nem volt húszéves, amikor már világsztárnak számított: világhírű márkák modellje lett, és nagy divatházak kifutóin vonul végig, neves magazinok címlapján pózol. 

A 29 éves szépség vagyona dollárban több millió, forintban számolva pedig több milliárd. 

Palvin Barbara vagyona

2018-ban a Forbes nagyjából 8 millió dollárra becsülte a vagyonát, ezzel a világ 17. legnagyobb vagyonával rendelkező modellje volt. A világjárvány idején neki is kevesebb volt a munkája, így a bevétele is, emiatt mostanra kissé apadt a vagyona. Ez utóbbihoz viszont az is hozzájárult, hogy számos befektetésbe tette a pénzét, amik még egyelőre nem térültek meg - írja a Best magazin

Palvin Barbara a 2022-es velencei filmfesztivál megnyitóján.
Palvin Barbara a 2022-es velencei filmfesztivál megnyitóján.
Fotó: Profimedia/Independent Photo Agency/Alamy Live News

A Green Energy Analysis információi szerint Palvin Barbara vagyona 2022 végén megközelítőleg 6 millió dollár volt, ami 2,3 milliárd forintnak felel meg. A becslések alapján nagyjából 42 ezer dollárt, azaz 16 millió forintot keres havonta.

A cikk az ajánló után folytatódik

Palvin Barbara szerepelt már a Vogue, a GQ, a Harper's Bazaar vagy a Marie Claire címlapján, olyan divatmárkákkal dolgozott együtt, mint az Armani, a Tommy Hilfiger, a Calzedonia, a H&M, a Cartier, a Calvin Klein, a Nina Ricci vagy a Prada. Fellépett a Chanel, Vivienne Westwood, Emanuel Ungaro, Victoria’s Secret bemutatóin. 

Február közepén az Armani Beauty x Harper's Bazaar Dinneren, ami a Berlinale egyik kísérőrendezvénye volt.
Február közepén az Armani Beauty x Harper's Bazaar Dinneren, ami a Berlinale egyik kísérőrendezvénye volt.
Fotó: Profimedia

Klipekben és filmekben is feltűnt, 2020 őszén ő vezette Budapestről David Guettával az MTV Music Awards díjátadó gáláját. Csak az Instagram-oldalát 18,7 millióan követik, influenszerként ezzel is sokat keres. 

Palvin Barbara átlátszó ruhában

Palvin Barbara átlátszó ruhában jelent meg Brad Pitt filmje, A gyilkos járat Los Angeles-i premierjén. Képes összeállításunkban több fotót is láthatsz a bevállalós kreációról. 

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük