Csősz Bogi luxusautója egy budapesti lakás árát éri: csak két darab van belőle az országban

Csősz Bogi élete csupa luxus és csillogás, jelenleg ezzel foglalkozik az üzletasszony.

csősz-bogi-coverkep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csősz Bogi számára nem a pénz a legfontosabb szempont az életben, azonban nagyon büszke az elért eredményeire és sikereire. 

Fekete sportautójával mindig feltűnést kelt, bármerre is járjon éppen. A Fókusznak elárulta, hogy miért van nagy szüksége a különleges autóra, és azt is elmesélte, mivel foglalkozik jelenleg a színészkedés és modellkedés mellett.

Csősz Bogi luxusautója

Csősz Bogi tele van energiával, és mindig pezseg, ha munkáról és sikerről van szó. Fekete Maseratijának legfőbb különlegessége, hogy ezen kívül csak egyetlen darab van belőle az országban, és az ára felér egy budapesti lakáséval.

csosz-bogi-kepe
Fotó: RTL/Fókusz

- Azért többször megtörtént már az úton, hogy leengedett tetővel haladtam, és simán beálltak elém, rám húzták a kormányt is párszor. Én sokszor azt érzem, hogy kicsit hímsoviniszta világban élünk.

Gyakran utazik vidékre a vállalkozásai miatt, illetve jelenleg belsőépítészként is tevékenykedik egy siófoki luxusszálloda felújításában. A nagy távolságok megtétele miatt hatalmas segítséget jelent a fekete sportautója, amellyel gyorsan célba ér.

Csősz Bogi autója igazi szépség.
Csősz Bogi autója igazi szépség.
Fotó: RTL/Fókusz

- Szeretem a munkámat. Itt minden egyedileg van kitalálva ebben a szállodában, amolyan trópusi hangulat fog uralkodni. Szerintem ez lesz az egyik legkomolyabb ötcsillagos hotel a Balatonon, amikor végzünk majd vele.

Náray Tamás író lett

Náray Tamás neve egyet jelentett a divattal hazánkban, hallatán rögtön gyönyörű kelmék, színpompás estélyik jelentek meg a lelki szemeink előtt. Mindennek már hátat fordított, egy teljesen más hivatásnak él. Az Iparművészeti Főiskolán és Párizsban tanulta ki a divattervezést, és Franciaország fővárosához kötődik az a szakma is, amelyet napjainkban űz. Első regénye ugyanis itt játszódik.

Cover-kép: LifeTv

Ezt is szeretjük