Ő lehet Csősz Bogi párja: a jóképű magyar színész így ölelte a premieren

Csősz Bogi és Mészáros András ölelkezős fotója láttán a kommentelők biztosra veszik, a színész az új párja.

csősz-bogi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy szív hangulatjel - mindössze ennyivel kommentálta Csősz Bogi azt a bejegyzést, amelyben két ölelkezős fotót is közzétett a jóképű magyar színésszel, Mészáros Andrással.

Az első képen a Gólkirályságból és a Doktor Balatonból ismert sorozatsztár a derekát karolja át, miközben mindketten a kamerába mosolyognak, a másodikon már közelebb húzódva láthatóak, amint a férfi valamit a fülébe súg.

Csősz Bogi és Mészáros András

A sokat sejtető felvételek a Karinthy Színházban készültek a 129 című film premierjén. A sci-fi március 2-től kerül a magyar mozikba, Csősz Bogi és Mészáros András mindketten szerepelnek benne. 

A 38 éves színésznő-üzletasszony 2022 májusában jelentette be, hogy 14 év után elválik török származású férjétől, Buraktól. A válásukat hivatalosan júliusban mondták ki.  Azóta több alkalommal is nyilatkozott arról, hogy már nyitott egy új kapcsolatra, és a gyermekvállalástól sem zárkózik el.

Ezek és az ölelkezős fotók alapján rengeteg kommentelő véli úgy, hogy Mészáros András a híresség új párja. Sokan már gratuláltak is nekik, volt, aki kijelentette, külsőre igazi álompárként festenek.

"Ő végre hozzád való!"

"Csodás hír Bogi, jól álltok egymásnak!"

"Sugárzol. Jó így látni."

Csősz Bogi válásának oka

Csősz Bogi új információkat osztott meg a férjével való szakításról. Kiderült, Burak megszegett egy neki tett ígéretet, illetve a kulturális különbségek is hozzájárultak a végső döntés meghozatalához.

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük