Palvin Barbi átlátszó fehérneműben robbantott az Instán: mintha semmit sem viselne

Palvin Barbi falatnyi, vörös fehérneműjében magára vonzotta a kommentelők szemét.

palvin-barbi-coverkep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Palvin Barbi ma már világhírű modell, akit még 2006-ban, alig 13 évesen fedeztek fel. Miután felvették 2013-ban az IMG Modellügynökséghez, gyorsan beindult a nemzetközi karrierje.

A 29 éves sztár 2019-ben hivatalosan is a Victoria's Secret angyala is lett. Azóta sokszor láthatjuk a márka arcaként szexi fotózásokon. Most vélhetően Valentin-napra szánt fehérneműs fotókkal robbantott az Instán, fél nap alatt már több mint 750 ezren lájkolták a képeit. 

Palvin Barbi fehérneműben

Nagyon dögös fényképet osztott meg a közösségi oldalán, amellyel minden rajongóját levette a lábáról. A For Love and Lemons és Victoria's Secret együttműködésében melltartóban, tangában és harisnyakötőben pózol. 

A csipkés kreációban igazi bombázó, szenvedélyes tekintettel néz a kamerába, miközben az átlátszó fehérnemű kiemeli csinos alakját. A második képen egy fotelban ülve szemez a fotóssal, kezében egy vörös telefon látható. Továbblapozva megnézhetjük, hogyan fest szexi babydollban és pink térdzokniban.

A kommentelők teljesen megőrültek, amint meglátták a fényképeket, nem győzték dicséretekkel ellepni a posztot. 

„A legvadítóbb angyal az egész univerzumban! Ebben a dögös vörösben úgy festesz, mint egy igazi Valentin-napi csoda!”

„Annyira szexi vagy, hogy azt már büntetni kellene. Posztolj minél több hasonló tartalmat, mert én odáig vagyok érted meg vissza” - dicsérte egy rajongó.

Varga Izabella fehérneműs fotója

Varga Izabella dögös fehérneműs képei láttán rengeteg rajongó érezte úgy, hogy muszáj megdicsérniük a külsejét. A legtöbben szívecskékkel fejezték ki tetszésüket, míg volt, aki megjegyezte, hogy szerinte a színésznő a legszebb nő a világon. 

Cover-kép:Profimedia

Ezt is szeretjük