Pachmann Péter kivételesen megmutatta a lányát: Anna a klipjében szerepel
Pachmann Péter Szavak nélkül című dalának klipjében két gyermeke is szerepel.

pachmann-peter-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pachmann Péter 1971. március 17-én született, vagyis idén lett kereken ötvenéves. A TV2 műsorvezetője nem tart az öregedéstől, szerinte a korral az ember csak bölcsebb lesz.

- Minden életkorban azt kell elvenni és megélni, amit a sors ezüsttálcán kínál. Hozzá kell tennem, hogy az én esetemben még nem is beszélhetünk öregedésről, legfeljebb korosodásról - nyilatkozta a Ripostnak

Pachmann Péter gyermekei

Két nappal a kerek évforduló előtt egy klipje is megjelent. Bár a legtöbben a Tények egykori híradósaként vagy a Mokka egyik műsorvezetőjeként ismerik, arra is sokan emlékezhetnek, hogy 2016-ban Péter Szabó Szilviával megnyerték A Nagy Duettet. 

A Szavak nélkül című dal klipje azért is különleges, mert abban Pachmann Péter három életszakaszban jelenik meg, így idősnek maszkírozva is, valamint azért is, mert abban a gyereki, Anna Kátya és Balázs is láthatóak.

A kislánya 2015 márciusában született, Balázs pedig tíz évvel korábban, 2005-ben, az előző házasságában. Bár a tévés elvált, mindkét gyermeke édesanyjával jóban van, és a gyerekeivel is jó a kapcsolata. 

Pachmann Pétert a fiával, Balázzsal 2017 tavaszán láthattuk a TV2 Vigyázat, gyerekkel vagyok! című szórakoztató vetélkedőjében.
Pachmann Pétert a fiával, Balázzsal 2017 tavaszán láthattuk a TV2 Vigyázat, gyerekkel vagyok! című szórakoztató vetélkedőjében.
Fotó: TV2/Vigyázat, gyerekkel vagyok!

- A fiam, Balázs már igazi tini, 15 éves. Imádja a rockzenét, pont, mint én. Nemrég egy zenekart is alapított a barátaival, az a nevük, hogy Rock and Troll. A lányom, Annácska még csak hatéves, egy igazi tündér. Igyekszem minél több időt tölteni velük - árulta el a Ripostnak. 

Gombos Edina lánya

Gombos Edina 2015 júliusában úgy döntött férjével, Albertóval, hogy három bőrönddel, a négy hónapos kisfiukkal, Matteóval és a hatéves, iskolakezdés előtt álló kislányukkal felszámolják magyarországi életüket, és Floridába költöznek. Miranda cuki kisgyerekként él legtöbbünk fejében, pedig az elmúlt évben sokat változott, többek között rengeteget nőtt. 

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük