Palik László ritkán látott lányával pózolt: a 30 éves Júliával a Normafánál voltak

Palik László Júliával rótta a köröket kedd reggel.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Palik László nem csak tudósítani szeret a sportról, a képernyős munkáin kívül is nagyon fontos neki, hogy élete részét képezze. Azt is szem előtt tartja, hogy közel a hatvanhoz is jó kondiban legyen, így rengeteget edz. Az egyik kedvenc mozgásformája a futás, amit ilyenkor nyáron a festői szépségű Normafa fáinak lombkoronája alatt űz.

Az edzéshez olykor partnere is akad. Az köztudott az Exatlon Hungary műsorvezetőjéről, hogy Marsi Anikó két fiúval, Vilmossal és Vincével ajándékozta meg. Ám azt kevesen tudják róla, hogy van egy felnőtt lánya is.

Palik László lányával futott

Bár Júlia csak nyolcéves volt, amikor szülei elváltak, édesapja korántsem csak a vasárnapi apuka szerepkört töltötte be az életében, a mai napig nagyon szoros a kapcsolatuk. Most épp egy közös kocogással indították a kedd reggelt.

„Na így az igazi!!! Ma reggel a lányommal futottunk egy nagyot a Normafánál. Együtt mindig könnyebb. Hajrá mi” - írta az Instagram-poszt alatt. Szemlátomást még a fáradtságot is elfeledtette vele a lánya társasága.

Követői is imádták a jól elkapott pillanatot, nem győzték dicsérni a harmincéves szépség külsejét. Sokan maguk is kedvet kaptak a futáshoz, hangot is adtak annak, mennyire örülnek az inspiráló fotónak.

„Ügyesek vagytok! És jó példával szolgáltok mindannyiunk számára” - lelkendezett egy hozzászóló.

Palik László nagyobbik fia

Palik Lászlót felesége, a Tények híradósa, Marsi Anikó két kisfiúval ajándékozta meg, Vilmos az esküvőjük után egy évvel, 2006-ban, a kisebbik gyerkőc, Vince pedig 2009-ben látta meg a napvilágot.

Palik László és Marsi Anikó nagyobbik fia - Vilmos már 13 éves

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Ezt is szeretjük