Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter gyönyörű lánya: a 26 éves Szonja is színésznő lett

Rudolf Szonja először mesélt magáról és családjáról.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Rudolf Péterről és Nagy-Kálózy Eszterről az elmúlt évtizedekben sokat olvashattunk, hazánk egyik leghíresebb színész házaspárja együtt és külön-külön is számtalan darabban, filmben szerepelt. Előbbi július elsejével vette át a Vígszínház vezetését. Gyerekeikről ugyanakkor nagyon keveset beszéltek, nem sokat tudni róluk azon kívül, hogy hárman vannak: a színésznő első házasságából született Flóra, valamint közös gyermekeik, Olivér és Szonja. 

A kisebbik lány a szülei nyomdokába lépett, most végzett a Színművészeti Egyetemen, és úgy döntött, a Story magazinnak mesél arról, miért választotta édesanyja és édesapja hivatását.  

Rudolf Péter lánya, Szonja

Rudolf Szonja az alkatát és az arcát nézve az édesanyjára ütött, fekete haját és orrát viszont az édesapjától örökölte. A 26 éves lány azt mesélte, reméli, az édesanyja tartását is örökölte, az apja jó kommunikációs képessége sajnos nincs meg benne, a humorérzékükből viszont jutott neki is.   

- Tisztelem őket azért, amilyen emberek, őszinték, ezt mindenképpen szeretném követni. Illetve azt, ahogy a három gyereküket felnevelték, ahogy ezt az egész családosdit csinálják…

A cikk az ajánló után folytatódik

Szonja pár éve már nem lakik otthon, akkor költözött el, amikor harmadik nekifutásra felvették a Színművészeti Egyetemre. Érettségi után három helyre adta be a jelentkezését: a Színművészetire, a Kortárstánc Főiskolára és az ELTE gyógypedagógia szakára.

Az utóbbi két helyre fel is vették, két évig táncot tanult, de végül egy időre búcsút intett ennek, hogy a színészi álmainak éljen. A szülei sokáig nem is tudták, mire készül, csak akkor árulta el nekik, amikor beadta a felvételi jelentkezését. 

Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter a százéves Filmgyár jubileumi ünnepségén a Mafilm Róna utcai telepén 2017 szeptemberében.
Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter a százéves Filmgyár jubileumi ünnepségén a Mafilm Róna utcai telepén 2017 szeptemberében.
Fotó: MTI/Soós Lajos

Nem volt lázadó kamasz, az élsportban levezette minden feszültségét. Nemcsak a szüleivel, de a testvéreivel is szoros a kapcsolata. A hat évvel idősebb Flórával felnőttkorukra értek össze. Nagy-Kálózy Eszter idősebb lánya, akinek Quintus Konrád az édesapja, Montrealban végzett színművészetit, jelenleg Torontóban él. Három évvel idősebb bátyja volt gyerekként a játszótársa. Ő most filmrendező szakra jár a Színművészeti Egyetemen, egy éve van vissza. 

Rudolf Szonja a gyakorlati éveit hat másik osztálytársával a Vígszínházban töltötte, Eszenyi Enikő hívta őket oda, aki helyett 2020. július elsejével Rudolf Péter az igazgató. 

- Ez természetesen elég furcsa helyzet, de most úgy vagyunk vele, hogy ezt dobta a sors, el kell fogadni, ki kell próbálni. Aztán majd meglátjuk, mit hoz a jövő.

Janza Kata és Pintér Tibor lánya

Janza Kata és Pintér Tibor házasságából egy gyönyörű lányuk született 1998-ban, aki a Janka nevet kapta. Köztudott, hogy barátokként váltak el, így a sármos színész lányával is közeli kapcsolatban tudott maradni. A 22 éves lány édesanyja szépségét örökölte, de nem ez az egyetlen, amiben szüleire ütött, ő is színésznek készül.

Ezt is szeretjük