Gálvölgyi János ritkán látott lányaival: a 72 éves színész büszke Dorkára és Eszterre

Gálvölgyi János büszke két felnőtt lányára, akik közül az egyik színházigazgató lett.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Gálvölgyi János öt évtizede alkot egy párt feleségével, Judittal, a híres bűvész, Rodolfo lányával. Két lányuk született, Eszter 1973-ban, Dorka 1975-ben látta meg a napvilágot.

A 72 éves színész világéletében két lánygyermekre vágyott, ami meg is adatott neki. Az unokái fiúk, Eszter Simonnal, Dorka Ádámmal és Dániellel ajándékozta meg a szüleit. 

Gálvölgyi János lányai

- Mi egy igazi majomcsalád vagyunk, és bár a lányaim felnőttek, nehezen állom meg, nehezen viselem, hogy ne nyomhassak puszit a fejükre. Jó érzés, hogy van két tehetséges gyerekem, fantasztikus emberek - mondta a  Story magazinnak .

- Dorka kifejezetten jólelkű és segítőkész is. Sosem felejtem el, egy étteremben voltunk együtt, és néhány asztalnyira egy néni lefordult a székről, miközben a férje rendületlenül evett tovább… A lányom volt az egyetlen, aki felugrott, odarohant a nőhöz, és elkezdte pátyolgatni - mesélte a színész. 

A szőke hajú Gálvölgyi Dorka nem csak apja vonásait örökölte. Szerinte sok mindenben hasonlít a természetük, a hozzáállásuk is. Ha valamit a fejükbe vesznek, azt megvalósítják. Ha akadnak is köztük nézeteltérések, sosem kiabálnak egymással. 

- Annál sokkal jobban szeretem és tisztelem őt, semhogy felemeljem a hangom. Amióta az eszemet tudom, mindent megbeszélhetek vele, mindössze egyszer lázadtam fel ellene: negyvenéves koromban, amikor erősen tiltakozott, hogy színházigazgató legyek. Féltett, de végül elfogadta a döntésemet…

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Dorka a Hatszín Teátrum igazgatója, és egy házban él a szüleivel, és amikor kitört a világjárvány, rögtön mindegyikük belátta, hogy tartaniuk kell a két méter távolságot. Hetente egyszer elment a nővérével, Eszterrel a szülei listája alapján bevásárolni, és csak a távolságot betartva vagy telefonon beszéltek.  

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész szerint a világjárvány miatt vigyázni kell, de nem szabad az aggódásba beleőrülni. Hírek és tévéműsorok helyett ő például jó könyveket olvas. 

- Úgy gondolkodom, akinek az van megírva, hogy elviszi a koronavírus, az úgysem tud elbújni előle. A többiek viszont ne éljenek rettegésben, még ha nem is mozdulnak ki a házból - nyilatkozta a hetilapnak. 

Gálvölgyi János és felesége

Gálvölgyi János és felesége 1971-ben mondták ki a boldogító igent, amikor a színész 23 éves volt. A mai napig bolondul Juditért, nem is véletlen, hogy miért pont őt kereste meg Csézy azzal kapcsolatban, hogy szerepeljenek együtt a szerelmes klipjében.

Gálvölgyi János és felesége 1971 óta házasok - Szerelmes fotókon a sztárpár

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük