Kárász Róbert nagyobbik lánya már 23 éves - Anna gyönyörű, felnőtt nő lett
Kárász Róbert lánya édesapja nyomdokaiba lépett, ő is a médiában dolgozik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kárász Róbertet egykori felesége, Mariann két lánnyal ajándékozta meg: Anna Flóra 1996-ban jött a világra, Rozi pedig 2005-ös születésű. Az ATV műsorvezetője 15 év házasság után döntött úgy, hogy elválik, azonban a szakítás után nem lett belőle hétvégi apuka, rengeteg időt tölt a lányaival.

Ha végignézünk az Instagram-oldalán, láthatjuk, hogy odavan gyermekeiért. Gyakran csapnak apa-lánya napokat, ezeket pedig a tévés olykor meg is örökíti követőinek. 

Kárász Róbert és nagyobbik lánya

Most idősebbik gyermekével szelfizett. Bár a 23 éves Anna édesapja szemében örökké pici lány marad, az évek alatt gyönyörű nővé érett. Nem csak külsejével tűnik ki a tömegből, akárcsak apja, ő is a médiában képzeli el jövőjét.

Miután 2019 júliusában megszerezte diplomáját a Károli Gáspár Református Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán, kamatoztatva tudását a sármos műsorvezető kommunikációs cégénél helyezkedett el. Közös képeik bizonyítják, nem csak a család mindennapjaiban, a munkában is megtalálták a közös hangot.

Képes összeállításunkban mutatjuk Kárász Róbert szépséges lányát, Annát, illetve olyan családi képeket is láthatsz, melyeken Rozi is szerepel.

Ezt is szeretjük