Oroszlán Szonja igazi arca: smink nélkül is felismered a színésznőt?
Oroszlán Szonja megmutatta, hogyan néz ki, ha az arcát nem fedi semmilyen festék.

oroszlan-szonja-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Oroszlán Szonja 2001-ben diplomázott a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, de már hallgatóként szerepelt több színház darabjaiban, és a filmesek is megtalálták maguknak. 

A 2002 januárjában bemutatott Valami Amerika című vígjáték bombázó Timijeként országos ismertségre tett szert. Szerepelt Herendi Gábor filmjének 2008-as második, és 2018-ban a mozikba került harmadik részében is. 

Oroszlán Szonja smink nélküli arca

15 évig elhalmozták filmes és színházi szerepekkel, tévés felkérésekkel, de úgy érezte, itthon nem tud kitörni a butuska, szexi szőke szerepéből, és szeretett volna kilépni a mókuskerékből is, mert tartott tőle, hogy kiég. 2015-ben Amerikába költözött, öt évig élt Philadelphiában, két orvosi egyetem kommunikációs szakán dolgozott. 2020-ban tért haza. Úgy érzi, 44 évesen a korából kifolyólag egy másik szerepkörbe lépett. 

Deák Kristóf Az unoka című filmjének díszbemutatóján. Az alkotás 2022. január 6-án került a mozikba.
Deák Kristóf Az unoka című filmjének díszbemutatóján. Az alkotás 2022. január 6-án került a mozikba.
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

Az elmúlt években több szépségápolási márkát reklámozott, és napjainkban is láthatjuk egy-egy arcaként, de a plakátokon és a televízióban látott arc különbözik a hétköznapitól. Sok időt tölt a lovával és a kutyájával, ilyenkor nem fontos számára, hogy kifesse magát. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Oroszlán Szonja a Liluland vendégeként azt mesélte, sokat tartózkodik a szabad levegőn, ahova szerinte nem nagyon kell sminkelni. Ha emberek közé megy, feltesz egy decens sminket, de általában csak tíz percet tölt azzal, hogy kifesse magát, többre nincs türelme.

- Érdekes ez az állatos élet, elviszi az embert egy nagyon kényelmes irányba. Jó, a karikákat tüntessük el, tegyünk fel egy kis spirált, pirosítót, aztán jól van - mondta Lilunak. 

Az Instagram-oldalán meg is mutatta, milyen az, amikor a kutyájával lazít, és nem festi ki az arcát. 

Sarka Kata smink nélkül

Sarka Kata még az edzőteremből is olyan felvételeket szokott posztolni, amiken sminket visel. Ezért is különleges az a posztja, amit egy esti futása után osztott meg a rajongóival, azon ugyanis nincs kisminkelve, izzadt és csapzott a haja is. Képes összeállításunkban smink nélküli és kifestett arca mellett több hazai híresség festetlen arcát is láthatod. 

Cover-fotó: Profimedia/Trenka Attila

Ezt is szeretjük