Oroszlán Szonja szexszimbólum színésznő volt - Philadelphiában civil szakmája van
Oroszlán Szonja philadelphiai életéről mesélt a videóbejelentkezésben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Oroszlány Szonja alig végezte el a Színművészetit, a következő évben, 2002 januárjában bemutatott Valami Amerikával máris berobbant. A vígjáték 2. és 3. részében is láthattuk a bombázó szőkeség, Timi szerepében, és olyan ismert filmekben szerepelt, mint a Magyar vándor, az Egy szoknya, egy nadrág vagy az Egy bolond százat csinál. 

15 évig nemcsak filmszerepeket kapott, hanem tévés felkéréseket is, valamint színházban is sokat játszott - volt, hogy hat szerepben párhuzamosan -, de úgy érezte, másfajta kihívásokra vágyik, itthon nem tud kitörni a butuska, szexi szőke szerepéből. 

Oroszlán Szonja öt éve Amerikában él

Lassan öt éve, hogy Amerikába költözött, Pennsylvania államban, Philadelphiában él. Bár a filmezéssel sem kint, sem itthon nem szakított teljesen - a 2019 februárjában bemutatott Kölcsönlakás című vígjátékban is szerepelt -, civil foglalkozást űz. Jelenleg két orvosi egyetemen dolgozik, ahol orvostanhallgatóknak tanítja, hogyan kommunikáljanak a jövőben betegeikkel. A világjárvány miatt most ő is otthonról dolgozik.

- Egy óceán választ el bennünket, de azt gondolom, most egy hajóban evezünk. Bárki bárhol van most a világon, akkor tesz jót, ha megpróbál egy helyben maradni és otthon, a négy fal között vigyázni magára és a szeretteire - mondta a TV2 Mokka című műsorában videón bejelentkezve.  

oroszlan-szonja-fb
Fotó: TV2/Mokka

- Nyilvánvalóan én is sokkal kevesebbet járok el, nem találkozom a barátaimmal, a családommal, itthonról dolgozom. De megmondom őszintén, én egy végtelenül antiszociális ember tudok lenni, és nagyon szeretek otthon lenni egyedül. Már számtalan puzzle-t kiraktam, olvasok, filmeket és sorozatokat nézek, mindennap jógázok, vagy valamilyen testmozgást végzek, ez nagyon fontos. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Bevallotta, nagyon jól viseli a bezártságot és az elszigeteltséget is, de tudja, ez a helyzet nagyon nehéz lehet azoknak, akik nem így élik meg. Mivel egyke gyerekként nőtt fel, korán megtanulta elfoglalni magát minden körülmények között. Ugyanakkor nagy szerencséje volt, hogy pont a koronavírus elterjedése előtt látogatott haza egy hétre Magyarországra. 

- Sikerült találkoznom a kutyámmal, a lovammal, a szüleimmel, akik végtelenül jól bánnak az állataimmal, ezért végtelenül hálás vagyok nekik. Illetve az állataim is jól bánnak a szüleimmel: egészségesen, mozgásban tartják egymást. Ezt jó látni. 

oroszlan-szonja3
Fotó: TV2/Mokka

Miután visszaért Philadelphiába, másnap már be is kellett zárkóznia, jó darabig senki nem mehet ki. Azt azért reméli, hogy a nyári tervei nem hiúsulnak meg, akkorra ugyanis azt tervezte, hogy Magyarországon időzik. 

Magyar műsorvezetőnők, akik hátat fordítottak a tévézésnek

Gombos Edina, Prokopp Dóra vagy Palotás Petra - csak pár név azok közül, akikért annak idején egy egész ország rajongott, egy idő után azonban mégis úgy döntöttek, maguk mögött hagyják eddigi életüket, hogy családjuknak szenteljék életüket, vagy valami újba, izgalmasba kezdjenek. Nézd meg képes összeállításunkban, mi történt a műsorvezetőnőkkel!

Ezt is szeretjük