18 éves koráig szóba sem álltak vele a fiúk - Szexszimbólum magyar színésznő lett belőle

Oroszlán Szonja hatalmas átalakuláson ment át a gimnázium utolsó évében.

Oroszlán Szonja fiatalon
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ki tudná elfelejteni a Valami Amerika című film ikonikus jelenetét, amelyben Oroszlán Szonja testre simuló, kék kezeslábasban, csábos tekintettel adta elő a Tépj szét! című slágert?

A 43 éves színésznő nem véletlenül volt hosszú évekig hazánk ügyeletes szexszimbóluma, dögös kisugárzásáért és nőies alakjáért bolondultak a férfiak.

Oroszlán Szonja fiatalon

Épp ezért nehéz elképzelni, hogy volt idő, amikor még csak szóba sem álltak vele az erősebb nem képviselői. A gimnázium alatt még korántsem volt akkora csábító, mint amilyennek karrierje során megismerhettük.

A TÜKÖR című YouTube-műsorban vallotta be, hogy bár most épp egy olyan szakaszát éli az életének, amikor nagyon békésen néz bele a tükörbe, ez nem volt mindig így.

- Nyilván az ember, amikor tinédzser, akkor nagyon sok olyan pillanat van, amikor nem elégedett magával. Amikor elkezdünk gyerekből nővé válni, akkor ott minden hormon felborul. Nekem konkrétan az egyik barátnőm csinálta meg a külsőmet, ő rakott össze - emlékezett vissza.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

- Én egy nagyon szégyellős, zsákruhákat hordó, göndör, lógós hajú lány voltam. A hajamat egészen 18 éves koromig fodrász nem is látta. Sminket soha nem viseltem, bő trikókban jártam, bőr nyakláncokban, kicsit alter vonalat toltam, és a fiúk rám sem néztek. 

Panaszkodott, miért nem akad egy hódolója sem, ezután a barátnője világosította fel arról, hogy el kell felejtenie az addigi külsejét. Felment a lakására, és összecsomagolta egy zsákba a ruháit, amiket utána el is vitt. Ezután együtt Bécsbe utaztak egy hatalmas átalakító körútra: Oroszlán Szonja új ruhatárat, sminket és frizurát kapott.

- Belenéztem a tükörbe, és egyszer csak azt mondtam: "Halló, hát ki ez a nő, aki benne volt abban a zsákos kislányban?" Ez 180 fokos fordulat volt.

Színésznők gyerekként

Képes kvízünkben híres magyar színésznőket gyűjtöttünk össze. Felismered őket gyerekkori fotójuk alapján?

100 kilósan csúfolták, és megverték a suliban: gyönyörű magyar színésznő lett belőle – Felismered a képen?

Kvíz!

Elolvasom
Ezt is szeretjük