Oroszlán Szonja sem ismert magára: szétphotoshopolt arca mintha egy másik nőé lenne

Oroszlán Szonja 2021-ben elindított Instagram-oldalán megmutatta, milyen a szétfilterezett arca.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Oroszlán Szonja öt évvel ezelőtt költözött Amerikába, nyáron viszont a Balatonról dolgozott a philadelphiai orvostanhallgatókkal, a kinti lakását feladta, hónapok óta pedig budapesti otthonában él, onnan dolgozik online. 

Ennek oka, hogy úgy döntött, végleg hazaköltözik. A képernyőre tavaly ősszel, A Konyhafőnök VIP versenyzőjeként tért vissza, amiben a döntő hetéig menetelt. 

Oroszlán Szonja arca Photoshoppal

Öt évvel ezelőtt azért is ment Philadelphiába, mert úgy érezte, sikeres ugyan a színészi pályája, de beskatulyázták bizonyos szerepekbe. A tengerentúlon is forgatott, emellett színpadra lépett egy Csehov-drámában is, ami Magyarországon be nem teljesült vágya volt. Az RTL Klub Fókusz című műsorában azt mondta, úgy érzi, amiért kiment, azt megvalósította. 

oroszlan-szonja-fb
Fotó: RTL Klub/Fókusz

A 43 éves sztár két éve fakultációs képzést tart philadelphiai orvostanhallgatóknak: olyan helyzetgyakorlatokkal tréningezi őket, amik előfordulhatnak majd velük a munkájuk során. Ezt Magyarországról is tudja végezni egy online chatszobában. Amerikában állatorvos-asszisztensi képzést is szerzett, műtősasszisztensként dolgozott egy amerikai állatkórházban, és itthon is szívesen segítene egy állatorvosi rendelőben. Ugyanakkor azt is reméli, hogy színésznőként is megtalálják a különféle szerepek. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

2021-ben Instagram-oldalt is indított, és egyik posztjában is megmutatta, hogyan alakította át a fotóját egy filter annyira, hogy ő maga sem ismert rá az arcára.  Azt írta, inkább marad a természetes arcánál - a kommentelők is azt javasolták, hagyja a Photoshopot és a filtereket. 

"Gyönyörű vagy filter nélkül is; az különben is csak önbecsapás!"

"Rajzolt egy komplett szemöldököt, műszempillát, és egy másik arcformát."

"Szebb is az első filter nélkül. Természetes szépség vagy nem kell semmilyen filter."

Színésznőként január közepén már újra színpadra is állhat: a Madách Színházban, amelyben sok ismert szerepet játszott, a Pályacsúcs című új, online produkcióban Balla Eszterrel szerepel együtt. 

oroszlan-szonja
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Minden, amit szerettem volna megcsinálni az elmúlt öt évben, azt megcsináltam. Amiért kimentem, az megvolt. Úgysem szeretek sokáig egy helyben lenni, úgyhogy most jól jött, hogy hazajöttem. Az elmúlt öt év Amerika nagyon-nagyon sokat tett hozzám, az emberi fejlődésemhez, amit biztosan tudok használni a pályámon is. (...) Jó volt hazajönni, teljesen természetes volt, ahogy az is, hogy maradok - mondta a Fókuszban. 

Gombos Edina lánya

A TV2 egykori műsorvezetője 2015 júliusában úgy döntött férjével, Albertóval, hogy három bőrönddel, a négy hónapos kisfiukkal, Matteóval és a hatéves, iskolakezdés előtt álló kislányukkal, Mirandával felszámolják magyarországi életüket, és Floridába költöznek. Gombos Edina lánya cuki kisgyerekként él legtöbbünk fejében, pedig az elmúlt évben sokat változott, többek között rengeteget nőtt.

Ezt is szeretjük