Felismered, ki ez a cseresznyéző kislány? A Barátok közt gyönyörű színésznőjeként ismerjük
Varga Iza már kislányként is igazi szépség volt, cuki fotójától el kell olvadni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nosztalgiázni mindenki szeret. Jó érzés felcsapni a gyerekkori fotóalbumot, és feleleveníteni legjobb pillanatainkat. A kis kori képek egyből visszahozzák az emlékeket, és egy kis időre visszautazunk az időben a nézegetésük közben.

Varga Iza is szívesen tekint a múltba, olykor-olykor megmutatja követőinek, hogyan festett kislányként. Most is egy régi, nyári emléket élt újra az Instagramon.

Varga Iza kislányként

A cseresznyézős képen testvérével, Jancsikával látható, ahogy elmélyülten tanulmányozzák a piros gyümölcsöt, és mint minden gyerek, aki valaha szüretelte, játékból a fülükre akasztanak egyet-egyet.

A cuki fotót nem lehet nem imádni, követőit is egyből sztorizós hangulatba hozta. A kommentszekcióban elkezdték leírni saját sztorijaikat, és megosztották egymással, milyen szerencsések azok, akik nem egykeként nőttek fel.

„A testvér ajándék egy életre! Ajándék együtt megélni a gyermekkort barátságban és szeretetben” - áradozott egy hozzászóló.

A cikk az ajánló után folytatódik

Nem ez volt az első alkalom, hogy a színésznő betekintést engedett a múltjába. Volt, hogy egy gyermekkori fotóval árulta el, kislányként minden vágya az volt, hogy varrónő legyen, máskor pedig elmesélte, milyen szoros kötelék fűzi össze bátyjával, ami az évek során csak még erősebbé vált.

„Amikor Anna lányom született, és visszamentem dolgozni, kérésemre kaptunk egy babaszobát. Amíg forgattam, a bátyám vigyázott a kislányomra. Hónapokon át. Nagyokat sétáltak, bohóckodtak, énekelt neki, és meséket olvasott. Szabadúszó volt, és inkább éjszaka dolgozott, hogy segítsen nekem. Kiskorunkban mindenki azt hitte, ikrek vagyunk, úgy össze voltunk nőve... Néha még ma is úgy érzem, egyek vagyunk.”

Varga Iza és lánya, Anna

Varga Iza büszke lányaira, a 13 éves Sárára és a 18 esztendős Annára, akik jó tanulók, szépek és tehetségesek is. Anya és idősebbik lánya között külsőre nagy a hasonlóság. 

Ezt is szeretjük