Tóth Gabi gyerekkori képétől ma nincs cukibb: piros gumicsizmájában mindenkit levett a lábáról
Tüneményes kislány volt Tóth Gabi, így huncutkodott annak idején.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha szívet melengető képeket szeretnénk nézegetni, Tóth Gabi Instagram-oldala tökéletes választásnak bizonyul, hiszen telis-tele van gyermeke, Hannaróza Marika cuki videóival és képeivel. Jelenleg minden figyelme a csöppségre összpontosul, és gyakran meg is örökíti a cseperedő kislányt. Azonban most kivételesen nem az ő egyik fotójától olvadtak el a követői.

Az alma nem esett messze a fájától cukiság terén, hiszen a 32 éves sztár is irtó édes kisgyerek volt, mint ahogy azt a legutóbbi posztja is bizonyítja.

Tóth Gabi gyerekkori fotója

A régi felvételen frufrus kislányként pillant a kamerába, akit épp huncutkodáson kaptak, ugyanis az egyik kedvenc csínytevésének hódolt: pocsolyákban trappolt. Nehéz eldönteni, hogy mi áll aranyosabban neki, a kantáros nadrág vagy a megkötős gumicsizma.

"Szerintem a piros volt a kedvenc színem. Ja, és apu volt a fodrászom. Imádok csizmában a tócsában állni, azóta várom a pillanatot, amikor újra megtehetem... na, majd foghatom végre a Hannikára" - vallotta be a posztban.

Tóth Vera sem bírta ki, hogy ne fűzzön kommentárt húga képéhez, viccesen megjegyezte, hogy testvérének a szeme sem állt jól.

A követői is imádták a felvételt, többen megerősítették, hogy egyik legjobb dolog az anyaságban az, hogy gyerkőceik mellett újra élhetik a régi huncutságokat. Az imádni való szerkóját is sorra dicsérték, az egyik lelkes kommentelő még egy kreatív ötlettel is előállt.

„Ha esetleg anyukád megőrizte neked ezt a szettet, óriási élmény lenne majd Hannarózát lefotózni benne!” – javasolta.

Tóth Gabi és kislánya

Képes összeállításunkban megnézheted a durcás Hannarózát, vagy azt is, milyen a huncut mosolya. 

Ezt is szeretjük