Ördög Nóra frizurája nem jött be: a nézőknek egyáltalán nem tetszett
Ördög Nóra ruhájával és frizurájával is afrikai hangulatot kívántak teremteni a Séfek séfe készítői.

ordog-nora-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ördög Nórát számos műsor háziasszonyaként láthattuk televíziós pályafutása során. A produkciók műfajához igazodva tervezi meg a stylist a megjelenését, amelyben profi sminkes és fodrász is a segítségére van. 

A műsorok tematikájához is igazodnak: hol vagány, hol elegáns, máskor meghökkentő szettekben, sminkben vagy frizurával áll kamerák elé. 

Ördög Nóra haja a Séfek séfében

Az X-Faktor műsorvezetőjeként számos extrém frizurával láthattuk annak idején az RTL Klub képernyőjén. Most a Séfek séfe egyik adásában lepte meg a nézőket egy meghökkentő frizurával. 

ordog-nora-haja1
Fotó: TV2/Séfek séfe

A TV2 főzőműsorában a szerda esti feladat egzotikus, afrikai ételek elkészítése volt, a séfek és a versenyzők több olyan alapanyagot is kaptak, amikkel korábban nem dolgoztak, így például krokodilhúst. Hogy kellőképp afrikai legyen a hangulat, a műsor készítői Ördög Nóra pultja mellé két afroamerikai férfit állítottak félmeztelenül, háncsszoknyában, a kezükben lándzsával, és magát a műsorvezetőt is törzsi színekben pompázó ruhába öltöztették. 

ordog-nora-haja2
Fotó: TV2/Séfek séfe

Nemcsak az öltözettel, de a frizurájával is afrikai hangulatot kívántak teremteni, ám ez a frizura nem jött be a nézőknek. 

"Szegény Nóri tragikus, ahogy kinézett, ez most nem volt nyerő!"

"Nóri már nagyon sok... és a haja... na, az mindent visz!" - olvasható a kommentek között. 

ordog-nora2
Fotó: TV2/Séfek séfe

Az elődöntőben már egy virágokkal díszített, elegáns ruhába bújt, haját pedig kontyba tűzte a hajszobrász. 

Magyar sztárok, akik 2021-ben levágatták a hajukat

Gregor Bernadett először április közepén vágatta le fenékig érő tincseit félhosszúra, majd augusztus közepén bubi fazont kért fodrászától. Képes összeállításunkban nemcsak a színésznő frizuraváltását láthatod, hanem azokét a magyar sztárokét is, akik idén vágatták le a hajukat. 

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük