Ungár Anikó pár centisre vágatta a haját: látványos előtte-utána fotók
Ungár Anikó nemcsak rövidre vágatta a tincseit, hanem hajszínt is váltott.

ungar-aniko-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ungár Anikó az 1965-ös Ki mit tud?-on tűnt fel 16 évesen. Bűvészként fellépett Párizsban, Londonban, Las Vegasban, Monte-Carlóban, New Yorkban, Bostonban és Milánóban is. 

Párizsban 1973-ban, valamint Bécsben 1976-ban 1. helyezést ért el a Bűvész Világkongresszus női kategóriájában. 

Ungár Anikó rövid hajjal

Fiatalon hosszú, derékig érő hajjal hódított, az elmúlt években pedig félhosszú, vállig érő frizurát viselt. 72 évesen rövidre vágatta a haját, miután már akármit csinált a hajával, nem tetszett neki az, amit a tükörben látott. Be kellett látni, ami jól állt húsz-, harminc- vagy negyvenéves korában, arról nem biztos, hogy hatvan fölött is ugyanez elmondható. 

Ungár Anikó 1976-ban, illetve 1974-ben a Televarieté '74 című műsor felvételén a Magyar Televízióban.
Ungár Anikó 1976-ban, illetve 1974-ben a Televarieté '74 című műsor felvételén a Magyar Televízióban.
Fotó: Fortepan/Urbán Tamás, Fortepan/Szalay Zoltán

- Szeretem, ha mindig frissen mosott és rendezett a frizurám. Így gyakorlatilag minden második nap egy órát vett igénybe az, hogy a hajammal foglalkozom. Felesleges időpazarlásnak éreztem, és kíváncsi voltam, milyen lenne a külsőm, ha megszabadulnék a loboncomtól - mesélte a Story magazinnak, amelyben egy előtte-utána fotón jól látszik a változás. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Bevallotta a hetilapnak, hogy már régóta szeretett volna rövid hajat, úgy tűnt, az nagy szabadságot ad. Viselője minden tusolásnál megmoshatja, egy törölközővel megtörli, fixálót tesz rá, és magától meg is szárad. 

- Elmentem a fodrászomhoz, és megkértem, hogy vágja le a hajam egészen rövidre, kétcentisre. Nagyon meglepődött, de teljesen fellelkesült, mert kifejezetten imád rövid frizurákat vágni. Rettenetesen kreatív szakember, így egy olyan új árnyalatot is kikevert nekem, ami illik az új hajhosszamhoz, így lettem platinaszőke - osztotta meg a lap olvasóival Ungár Anikó, aki a Feleségem története szeptember 20-i díszbemutatójára már új, rövid frizurájával érkezett.  

Magyar sztárok, akik 2021-ben levágatták a hajukat

Gregor Bernadett először április közepén vágatta le fenékig érő tincseit félhosszúra, majd augusztus közepén bubi fazont kért fodrászától. Képes összeállításunkban nemcsak a színésznő frizuraváltását láthatod, hanem azokét a magyar sztárokét is, akik idén vágatták le a hajukat.  

Cover-fotó: Femina/Bodnár Zsófia

Ezt is szeretjük