Erős Antónia levágatta hosszú haját: mostantól ilyen rövid fazonnal híradózik

Erős Antónia búcsút intett a félhosszú hajnak, a hétvégén levágatta a tincseit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor Erős Antónia 1998-ban Szellő István partnere lett az RTL Klub Híradójában, rövid hajjal ismertük meg. Annak hossza hosszú évekig csak pár centit változott, ellenben a színe a sötéttől a rozsdavörösig számtalan árnyalatban volt látható. 

2017 óta aztán a rövid fazont kicsit megnövesztette: a hajhossz a bubitól a vállig érő között váltakozott.  

Erős Antónia levágatta haját

2020-ban aztán félhosszú fazonra váltott, ami mellett egészen mostanáig kitartott, a nézőknek pedig tetszett így is. Az 51 éves tévés ugyanakkor a hétvégén úgy döntött, megkurtítja a tincseit. 

eros-antonia-haja
Fotó: Facebook/Erős Antónia

"Egy oltással több (a harmadik volt!), 20 centivel kevesebb. Kisebb-nagyobb változások hétvégéje volt ez a mostani. Szeretem a változást" - írta a ma délelőtt kitett fotóhoz. 

A követői szerint 20 centivel rövidebb hajjal is nagyon csinos, az új fazonnal nagyon dögös, van, aki azt írta, még vonzóbb lett.  

"A mindenit! De klassz frizurája van a kedvenc híradósomnak!!! Nagyon jó!"

"Nagyon jól áll! Szuper dögös!" - olvasható a kommentekben.

Erős Antónia frizurája kezdő tévésként

Amikor Szellő István mellé híradós partnert keresett az RTL Klub, a vezetőség választása 1998 februárjában Erős Antóniára esett. A fiatal híradós 1993 és 1995 között a Kaposvári Városi Televízió riportereként dolgozott, 1995-ben pedig a Magyar Televízió Pécsi Körzeti Stúdiójához került, de híreket is olvasott a Magyar Rádió Pécsi Stúdiójában. 

Ezt is szeretjük