Nyári Dia bikiniben olyan, mint egy harcos amazon: imádták az Instagramon a nyaralós fotóját
Nyári Dia családjával Horvátországban élvezi a nyarat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár három hét múlva a naptár szerint beköszönt az ősz, ez az időn a legkevésbé sem látszik, javában tombol a kánikula. A nyár utolsó heteit igyekszik mindenki kihasználni, ki a Balatonnál hűsíti le magát, mások külföldön pihennek.

Nyári Dia és férje, Kovács Dániel az utóbbira szavazott, Horvátországba utaztak kisfiukkal, Zéténnyel. Rovinjba látogattak el, ahova a család kis kedvencét, Phoebe kutyát is magukkal vitték. 

Nyári Dia bikiniben fotózkodott horvátországi nyaralásán

A színésznő az Instagramon posztolt pár fotót a kiruccanásról. A város festői szépsége mellett azt is megmutatta, milyen gyönyörű volt bikiniben. Harcos amazonként pózolt Zétivel a nyakában.

Nem véletlenül választotta ezt a beállást a képhez. A bejegyzésben leírt egy esetet, ami a tündéri háromévessel esett meg vízi csúszdázás közben. A követői megszokhatták már, hogy a legnagyobb őszinteséggel avatja be őket az életébe, a gyermekét ért atrocitás kapcsán sem hazudtolta meg önmagát.

"Nem szeretek beleavatkozni a gyerekek konfliktusaiba, rendezzék le maguk, amíg nem durvul be nagyon a buli. Tanuljon meg kiállni magáért, és bocsánatot kérni, ha a másiknak van igaza, de a nyaralásunk első napján szemtanúja voltam, ahogy a vizes játszótéren egy kisfiú, kb. 9 év körüli, úgy gondolta, hogy segít Zétinek lendületet venni a csúszda tetején, úgyhogy hátba rúgja csúszás előtt, és közben még le is kacsintott mosolyogva a kis barátaira.

Sajnos a kisfiú nem látta, hogy én vagyok Zémutter, aki ezt láttam… Nem csináltam semmit, csak megkérdeztem tőle, hogy segítsek-e én is lecsúszni neki… Jó lehet, volt egy olyan kézmozdulatom is, mint Robert De Nironak a Vejedre ütökben. Bár nem egy nyelvet beszélünk, de a testbeszéd csodákra képes. Szeretem ha Zéti maga játssza le a meccseit, de azt nem, ha a partnere nem fair… Akkor én sem vagyok az" - osztotta meg a történteket az oldalán.

Anyukatársai imádták a vallomását, többen le is írták, ők hogyan szoktak reagálni, ha gyermekeik valamilyen konfliktusba keverednek az óvodában, játszótéren. Mindemellett az alakját is dicsérték.

A 27 éves sztár megjelenése rendkívül sokat változott az elmúlt években. 2019 májusa óta 20 kilót fogyott, áprilisban pedig szintén az Instagramon adta rajongói tudtára, hogy plasztikáztatta a mellét

Dundika bikiniben

Dundika és Majka fiaikkal és Pápai Joci családjával egy hétre Ciprusra utaztak nyaralni. A rapper és műsorvezető már a hazatérésük után posztolt egy csoportképet, amin szerelme bikiniben látható. Képes összeállításunkban megnézheted, a 37 éves, szőke szépség milyen szexi bikiniben.

Ezt is szeretjük