Dundikáról bikinis fotót posztolt Majka: bomba formában készül az esküvőre
Majka és Dundika a hírek szerint szeptemberben megtartja tavaly elhalasztott esküvőjét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Majka már 2010-ben, az Ezek megőrültek! című vetélkedő forgatásán habarodott bele Dundikába. 2011-ben jöttek össze, és már a harmadik hónap után szóba jött a gyermekvállalás témája. Míg Hajninak nyolc évig tartó házasságában nem sikerült teherbe esnie, a zenésztől hamar várandós lett. 

Marián fiuk 2011. november 11-én, 11 óra 11 perckor született meg, második gyermekük, Olivér 2016 áprilisában jött a világra.

Dundika bikinis fotója

Kilenc együtt töltött év és nyolc év jegyesség után a sztárpár azt tervezte, hogy 2020 júniusában hivatalosan is összekötik az életüket, ám a világjárvány mindent felülírt. A Story magazin úgy tudja, most abban reménykednek, hogy idén szeptemberben semmi nem szól közbe, és megtarthatják az esküvőt.  

- Én mindig is ilyen férfitípusra vágytam, mint Peti, egy igazi férfira, aki tele van szenvedéllyel, de emellett van benne egy kis jóság és rosszaság. És szerintem ő is megtalálta bennem azt a nőt, akire mindig is vágyott - mondta a hetilapnak az egykori playmate, aki a minap egy érzelmes verset is írt párjához. 

Az biztos, hogy Dundika bomba formában készült a nagy napra. Június végén Majkával, fiaikkal és Pápai Joci családjával egy hétre Ciprusra utaztak nyaralni. A rapper és műsorvezető már a hazatérésük után posztolt egy csoportképet, amin szerelme bikiniben látható. Képes összeállításunkban megnézheted, a 37 éves, szőke szépség milyen szexi bikiniben. 

Ezt is szeretjük