Dundikáról bikinis fotót posztolt Majka: bomba formában készül az esküvőre

Majka és Dundika a hírek szerint szeptemberben megtartja tavaly elhalasztott esküvőjét.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Majka már 2010-ben, az Ezek megőrültek! című vetélkedő forgatásán habarodott bele Dundikába. 2011-ben jöttek össze, és már a harmadik hónap után szóba jött a gyermekvállalás témája. Míg Hajninak nyolc évig tartó házasságában nem sikerült teherbe esnie, a zenésztől hamar várandós lett. 

Marián fiuk 2011. november 11-én, 11 óra 11 perckor született meg, második gyermekük, Olivér 2016 áprilisában jött a világra.

Dundika bikinis fotója

Kilenc együtt töltött év és nyolc év jegyesség után a sztárpár azt tervezte, hogy 2020 júniusában hivatalosan is összekötik az életüket, ám a világjárvány mindent felülírt. A Story magazin úgy tudja, most abban reménykednek, hogy idén szeptemberben semmi nem szól közbe, és megtarthatják az esküvőt.  

- Én mindig is ilyen férfitípusra vágytam, mint Peti, egy igazi férfira, aki tele van szenvedéllyel, de emellett van benne egy kis jóság és rosszaság. És szerintem ő is megtalálta bennem azt a nőt, akire mindig is vágyott - mondta a hetilapnak az egykori playmate, aki a minap egy érzelmes verset is írt párjához. 

Az biztos, hogy Dundika bomba formában készült a nagy napra. Június végén Majkával, fiaikkal és Pápai Joci családjával egy hétre Ciprusra utaztak nyaralni. A rapper és műsorvezető már a hazatérésük után posztolt egy csoportképet, amin szerelme bikiniben látható. Képes összeállításunkban megnézheted, a 37 éves, szőke szépség milyen szexi bikiniben. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük