Novodomszky Éva és férje több mint 4 éve külön élnek: ezért nem váltak el

Novodomszky Éva már nem él együtt olasz férjéve, Salvóval, de továbbra is egy családot alkotnak.

novodomszky-eva-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2018-ban sokakat meglepett, amikor Novodomszky Éva egy interjúban elárulta, hogy már másfél éve külön élnek férjével, vagyis válófélben vannak, bár ez a jogi megnevezés nem illik a házasságukra, mert a válási papírokat nem adták be.

Több mint négy éve külön élnek, ám azóta sem váltak el. Hogy miért nem, arról a Best magazinnak beszélt.  

Novodomszky Éva ezért nem vált el

Novodomszky Éva és Salvo 2003 augusztusában ismerkedtek meg, amikor a köztévé műsorvezetője Szicíliában nyaralt. Néhány hónap távkapcsolat után a férfi Magyarországra költözött, ahol később éttermet nyitott. 2004-ben házasodtak össze, és még ebben az évben megszületett Cristiano, 2010 júniusában pedig Marco fiuk. Harmonikusnak tűnt a házasságuk, ezért ért mindenkit derült égből villámcsapásként a szétköltözésük híre.

Novodomszky Éva és férje, Salvo Sgroi 2012-ben, a DTK - D. Tóth Kriszta Show tévéfelvételén.
Novodomszky Éva és férje, Salvo Sgroi 2012-ben, a DTK - D. Tóth Kriszta Show tévéfelvételén.
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

- A szétköltözés idején kevésbé volt idilli a hangulat. Salvónak is része van abban, hogy bár mi mint férfi és nő már nem tudunk együttműködni, más szinten ez még sikerülhet. Talán azért, mert nagyon szerettük ezt a családot így együtt - mondta a szőke tévés 2018 júniusában a Nők Lapjának.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Bár Novodomszky Éva és férje különköltöztek, el a mai napig nem váltak, jóban vannak egymással és az egész rokonsággal.

- Tudom, külső szemmel nézve furcsa lehet, hogy nekünk mind a mai napig ennyire szoros a kapcsolatunk, de van két közös gyerekünk, és amikor szétváltunk, megállapodtunk abban, hogy párként nem, de családként továbbra is együtt vagyunk. Sokat segít a gyerekek körül is, amikor nem vagyok otthon, mindig jön, és vigyáz rájuk - nyilatkozta most a Best magazinnak Salvóról a 47 éves műsorvezető.

Novodomszky Éva évek óta a Család-barát magazin műsorvezetője.
Novodomszky Éva évek óta a Család-barát magazin műsorvezetője.
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

Miután kitört a világjárvány, Salvo sok időt töltött Novodomszky Évával és a gyerekeikkel, rengeteget kirándultak, egymást támogatták. Az elmúlt évben az is kiderült, miben nem tudnak együttműködni, és miben igen. A közös munka az utóbbi kategóriába tartozik, így nemrég nyitottak egy pizzériát Dabason, és elindítottak egy olasz pizzagombócgyárat, amelyeknek a tévés főként a háttérügyeivel foglalkozik.   

Novodomszky Éva és nagyobbik fia, Cristiano

Ugyan Salvóval 2016 óta külön élnek, gyerkőceiket a legnagyobb egyetértésben nevelik. A Család-barát háziasszonyának sokszor jól is jön, hogy exére mindig számíthat. Bár nagyobbik fia, a 16 éves Cristiano lépett tinédzserkorba, mégis inkább tízesztendős öccse, Marco a lázadóbb típus.

Ezt is szeretjük