Novodomszky Éva fia jóképű tinédzser lett - A 16 éves Cristiano az anyja nagy támasza

Novodomszky Éva és Cristiano személyisége nagyon sok dologban hasonlít.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár Novodomszky Éva a Kecskeméti Tanítóképző Főiskolán diplomázott, nagyon hamar a televíziózás irányába fordult. Tanulmányai elvégeztével a Magyar Televízió ifjúsági híradójának riportere, később műsorvezetője lett. Vezette a köztévé híradóját, és az elmúlt években olyan produkciókban láthatta a közönség, mint a Balatoni Nyár, A Dal vagy a Család-barát.

Nem csak karrierjét jellemzi a kiegyensúlyozottság, otthonában is a béke az úr. Bár sokan azt feltételezhetik, nem egyszerű egyedül nevelni két serdülő fiút, ő könnyedén veszi az esetleges akadályokat.

Novodomszky Éva és tinédzser fia

A magánéletében 2003-ban érkezett fordulóponthoz, ekkor ismerkedett meg olasz származású férjével egy szicíliai nyaraláson. Salvóval néhány hónapig távkapcsolatban éltek, majd a férfi úgy döntött, hogy Magyarországra költözik szerelméhez. 2004-ben ki is mondták a boldogító igen, és a családalapításba is belefogtak. Idősebbik fiuk, Cristiano még abban az évben a világra jött, öccse, Marco pedig 2010-ben született.

A 46 éves sztár 2018-ban vallott arról, hogy házassága tönkrement. Akkor azt is elárulta, hogy már másfél éve külön is költöztek férjével. Mivel gyermekei vele maradtak, így neki kell megbirkóznia a mindennapok nehézségével. Szerencsére könnyű helyzetben van, hiszen 16 éves tinédzser fia korántsem lázadó típus, sőt ő édesanyja legfőbb támasza, gyakran segít neki a háztartásban, például elhozza kis testvérét az iskolából.

- Cristianóval nagyon jó a viszonyunk, gyakran csinálunk kettesben is programot, együtt sportolunk vagy mozizunk, tavaly még az egyik fesztiválra is elkísért. Jó érzés, hogy van már egy 16 éves nagy fiam, aki belsőre olyan, mint én - mesélte a Story magazinnak.

Ada ikerfiai

A csinos műsorvezető a húszas évei elején járt, amikor életet adott gyermekeinek, így még meglepőbb, hogy 38 évesen már ilyen nagy fiúkkal büszkélkedhet. Képeken mutatjuk, hogy milyen nagyok már ikerfiai, Bence és Bálint.

Ezt is szeretjük