Világsztár is gratulált Novák Heni gyermekéhez: íme az első babafotó a színésznő kislányáról
Novák Heni az Instagramon tudatta a nagyvilággal, hogy világra jött a kislánya.

novák-heni-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Jóban Rosszban egykori színésznője, Novák Heni életet adott első gyermekének. A várandósságát még áprilisban jelentette be, akkor már túl volt az első trimeszteren és az ezzel járó rosszulléteken.

Magyar idő szerint ma hajnalban az Instagramon tudatta a nagyvilággal, hogy kislánya világra jött. 

Novák Heni megszült

Több édes babafotót mutatott a cuki gyerkőcről, akinek a nevét is elárulta: kedvesével a Kingsley mellett döntöttek.

A 36 éves színésznő 11 esztendővel ezelőtt költözött ki Amerikába, ahol üzletasszonyként tevékenykedik. Szerelmével együtt ingatlanirodát vezetnek. A filmgyártásban is teremtek neki babérok, mióta Los Angelesben él, világsztárokkal volt szerencséje dolgozni, többek között Dwayne Johnsonnal is találkozott. 

A gólyahírhez több világhírű filmes szakember és híresség is gratulált neki. Például a többszörös Emmy- és Golden Globe-díjas sorozat, a Breaking Bad - Totál szívás forgatókönyvírója, Mike Makowsky is írt neki, valamint Brad Benedict színész, aki olyan sorozatokban bukkant fel, mint a Glee - Sztárok leszünk! vagy az NCIS - Tengerészeti helyszínelők.

Magyar sztárok is kommentelték a fotókat: Palácsik Lilla, aki szintén nemrég szült, szíveket küldött az anyának és a babának, és Tokár Tomi is hangulatjelekkel fejezte ki jókívánságait.

Palácsik Lilla második gyermeke megszületett

Palácsik Lilla márciusban címlapon jelentette be, második gyermekét hordja a szíve alatt. A pici augusztus 23-án délután fél négykor jött a világra. Visváder Tamás cuki babafotóval adta a rajongók tudtára, a baba és a mama is jól vannak.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük