Megszületett Palácsik Lilla második gyermeke: különleges nevet kapott a pici
Palácsik Lilla másodjára is édesanya lett. Férje, Visváder Tamás az Instagramon cuki fotóval jelentette be az örömhírt.

palácsik-lilla-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Palácsik Lilla márciusban címlapon jelentette be, második gyermekét hordja a szíve alatt. A pici ma délután fél négykor jött a világra. Visváder Tamás cuki babafotóval adta a rajongók tudtára, a baba és a mama is jól vannak.

Különleges névre keresztelték a picit, az Ábel bibliai eredetű név. Ádám és Éva második fiát hívták így. Édesapja ehhez illően a Zsoltárok könyvéből idézett a poszt mellett.

Palácsik Lilla fia megszületett

"Bizony, "az ÚR ajándéka a gyermek” Zsoltárok 127:3 Isten áldásával a mai napon, 2022.08.23-án 15:32-kor megszületett második kisfiunk Ábel. Anya és a Baba is egészségben jól vannak! Hálásak vagyunk, hogy ismét átélhettük ezt a csodát! Köszönjük a sok kedves üzenetet, szeretünk benneteket!' - írta az oldalán.

A fotón, amelyet kitett, a büszke szülők és az újszülött keze látható, tündéri, ahogy édesanyja mutatóujját fogja.

Természetesen a rajongók azonnal gratulálni kezdtek. Király-Virág Anita és Budavári Fülöp is komment formájában adta át jókívánságait. 

Nádai Anikó megszült

Megszületett Nádai Anikó és Hajmásy Péter kisfia. A büszke apa aznap reggel kórházi ruhába jelentkezett be, és adta hírül a követőinek, hogy megkezdték a szülést. 

Ezt is szeretjük