Megszületett a Keresztanyu Laurájának kislánya: Sári übercuki hajas baba
Tóth Angelika természetes úton, fájdalomcsillapítás nélkül hozta világra első gyermekét.

tóth-angelika-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megszületett Tóth Angelika kislánya. A Keresztanyu Harangozó Laurája februárban jelentette be, hogy első gyermekét hordja a szíve alatt. Sárit természetes úton, fájdalomcsillapítás nélkül hozta a világra.

A színésznő jóval a szülés előtt mindent megtervezett, tanfolyamra mentek a férjével, eljárt jógázni, illóolajokat és gyertyákat vásárolt. Mindezt azért, hogy a lehető legszebb szülésélménye lehessen.

Tóth Angelika megszült

Felkészült a többórás vajúdásra, még zenét és gyertyákat is vitt a kórházba, de semmire nem volt idő, a csöppség villámgyorsan megszületett.

- A kisasszony úgy érkezett, mint egy kis rakéta, úgyhogy, azt hiszem, az a legmaradandóbb az egészben, hogy rövid, de intenzív szülés volt. Az első fájás után négy órával a mellkasomon szuszogott Sári - mesélte el a Story magazinnak.

A házaspár már hazatért csemetéjükkel, a gyermekágyas időszak közepén járnak, minden az új családtag, Sári körül forog.

- A kislányunk nagyon kíméletes velünk, sokat alszik, jókat eszik.

Cseh László kislánya megszületett

Az olimpiai ezüst- és bronzérmes úszó március végén árulta el, hogy hét év várakozás után feleségével, Diával kisbabájuk lesz. A büszke apa július 12-én a közösségi oldalán egy fotó kíséretében tudatta, hogy világra jött a kislánya, aki gyönyörű nevet kapott. 

Cover-fotó: RTL Klub/Keresztanyu

Ezt is szeretjük