Németh Kristóf első látásra beleszeretett Zitába: egy hotelben szúrta ki magának

Már az első találkozásukkor kiderült, Németh Kristófot és Zitát egymásnak szánta a sors.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Németh Kristóf le sem tagadhatná, mennyire boldog. Elég csak végigpörgetnünk az Instagramján, meggyőződhetünk róla, milyen idilli életet él. Két gyermekével büszke apukaként pózol a képein, de feleségét is szívesen mutatja meg követőinek.

Zita az első pillanatban elvarázsolta a szépségével, amikor 2010-ben egymásba botlottak. Ám kapcsolatuk beteljesedésére még sokat kellett várniuk, csak hét évvel később jöttek össze.

Németh Kristóf és Zita első találkozása

A színészben maradandó nyomot hagyott, amikor először meglátta kedvesét. Visegrádon járt, és éppen abba a szállodába tévedt be, ahol későbbi párja dolgozott. 

- Gondolom, Zita számára én egy vendég voltam a sok közül, de ő nekem nem egy dolgozó volt a sok közül, feltűnően csinos lány volt. A jelenség az első percben lenyűgöző volt - emlékezett vissza a Fókusz riportjában.

németh-kristóf-és-zita
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Végül 2017-ben találtak egymásra, onnantól fogva pedig elválaszthatatlanok lettek. Szerelmük úgy alakult, mint ahogy a nagykönyvben meg van írva. Nemcsak kapcsolatukat jellemezte a harmónia, Zitát a sztár első házasságából született fia, Lóci is pillanatok alatt megkedvelte.

A cikk az ajánló után folytatódik

2018-ban a tévénézők is megbizonyosodhattak arról, hogy szerelmük minden próbát kiáll. A legbátrabb páros című műsorban bebizonyították, bármire képesek egymásért. 

Az eljegyzés sem váratott sokat magára, a Drága örökösök sztárja még abban az évben gyűrűt húzott kedvese ujjára. Az eljegyzést eszményi, karácsonyi esküvő követte, végül 2019 novemberében teljesedett ki a családjuk, amikor megszületett közös gyermekük, Levente. 

Hajas László felesége

A nyári hónapok Hajaséknál a családi összejövetelekről szólnak, ugyanis július és augusztus hónapokban sok évfordulót ünnepelnek. Hajas László és Judit 2005. július 30-án tartották az esküvőjüket, mindkettejüknek ez volt a második házassága. A sztárfodrász, felesége és fiuk is nyáron született. 

Ezt is szeretjük