Curtis felesége egy barna bombázó - Kriszti olyan, akár egy modell
Curtis és Kriszti 2019 májusában álltak oltár elé.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Curtis rengeteget változott az utóbbi időben, felelősségteljes férj és családapa lett belőle, és mára sokkal kiegyensúlyozottabb életet él, mint az elmúlt években. Ebben nagy szerepet játszott felesége, a gyönyörű Kriszti, akivel 2019 májusában fogadtak egymásnak örök hűséget.

A rapper és a barna bombázó imádják egymást, első évfordulójuknak is különleges helyet néztek ki: egy romantikus párizsi utazással ünnepelték volna házasságukat, a koronavírus-járvány azonban keresztülhúzta a számításaikat. Egy cseppet sem bánkódnak, örülnek, hogy még több időt együtt tölthetnek egymással és nyolc hónapos kisfiukkal, Donival. 

Curtis és felesége, Kriszti

Kriszti nemcsak vérbeli bombanő, de támasza és legjobb barátja is a zenésznek. Karakán személyiségük miatt gyakran összekülönböznek, de ezeken a vitákon mindig hamar túllendülnek.

- Nálunk nincsenek titkok, Kriszti is mindig azt mondja, hogy inkább veszekedjen velem azért, amit elmondok, ne pedig azért, mert utólag kiderül, hogy valamit elhallgattam előle. Ő az első nő az életemben, akivel teljes mértékben őszinte tudok lenni - mesélte a Story magazin interjújában.

Képes összeállításunkban megnézheted, micsoda bombázó Curtis felesége, Kriszti.

Ezt is szeretjük