Nagy Feró és 20 évvel fiatalabb felesége: 40 éve bolondul Ágnesért

Nagy Feró 1980-ban ismerte meg Ágnest, aki húsz esztendővel fiatalabb a zenésznél.

Nagy Feró és felesége
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nagy Ferót hazánkban szinte senkinek sem kell bemutatni. A nemzet csótányának is becézett előadó 1963 óta tevékenykedik a magyar könnyűzenei életben, 1970-ben alapította meg a Beatrice zenekart, amelynek énekeseként egy ország szerette meg.

A rocker nem csak szép zenei karriert épített fel, a párválasztásban is szerencséje volt. Negyven esztendővel ezelőtt találta meg azt a nőt, akivel azóta is a legnagyobb összhangban él. 

Ő Nagy Feró ritkán látott felesége

Feleségével a kapcsolatuk elején jó pár akadályt kellett leküzdeniük. Ágnes mindössze 18 esztendős volt, amikor 1980-ban beleszeretett az akkor 38 éves zenészbe. 

A lány édesanyja nem örült a választásának, túl fiatalnak tartotta a gyermekét az énekeshez, ezért mindent megtett, hogy szétszakítsa a szerelmeseket. Ők maguk azonban sosem tulajdonítottak nagy jelentőséget annak, hogy nem egyidősek.

- Nem zavart a korkülönbség, mert úgy gondolom, hogy neki már akkor sem volt olyan sok esze. Olyan tinédzseres volt, nem voltak komolyak a gondolatai még akkor - árulta el Ágnes a FEM3 interjújában 2017-ben.

fem-3-feró
Fotó: FEM3 Café

Egy ennyire régóta tartó kapcsolat esetében óhatatlanul felmerül a kérdés, van-e bevált recept a hosszú idejű boldogságra.

- A szerelem egy párkapcsolatnak, házasságnak az alapja, ami, hiszem, hogy akár több évtized elteltével is lángolhat. Negyven éve vagyunk együtt a feleségemmel, és én ugyanúgy szeretem őt, mint amikor megismertem. Nem alakult át szeretetté, meg ilyen baromságok.

Ha ránézek a feleségemre, akkor még ennyi idő múltán is egyből megkívánom, ennél több pedig nem is kell

- mesélte a Story magazinnak 2021 októberében.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Fontos számukra a humor, minden napjukat vidámsággal itatják át, és az önirónia sem áll távol tőlük. Úgy tartják, túl rövid ahhoz az élet, hogy búslakodjanak, és siránkozzanak a felmerülő problémákon. Szerintük a legfontosabb, hogy tudjanak együtt nevetni.

nagy feró felesége
Fotó: FEM3 Café

Néha náluk is felmerülnek a legáltalánosabb konfliktusforrások, mint például a féltékenység vagy a pénzügyi dolgok. Előbbi esetében a zenész azt az elvet követi, hogy "amiről nem tudunk, az nem fáj”, utóbbival kapcsolatban pedig megengedő.

- A feleségem imád többet költeni annál, mint amennyit megkeresek. Állandóan lenullázza a családi kasszát, de ezért nem tudok rá haragudni. Vegye meg a századik pár cipőjét vagy kenceficéjét, ha ez a szíve vágya.

50 éve házas magyar sztárok

Képes összeállításunkban olyan színművészeket mutatunk, akik több mint ötven éve élnek boldog házasságban. Mutatjuk, milyen összeillő párt alkot Gálvölgyi János és felesége vagy Balázsovits Lajos és Almási Éva.

Gálvölgyi János és felesége 50 éve házasok - Juditba egy darab próbáin szeretett bele

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük